Thursday, December 21, 2017

Mini Chocolate Moist Sedap

So Moist So Easy

Semalam mood SA memang down, tak tau nak cakap tetiba emosi macam agak terganggu skit...semalam lagi sebenarnya dah draft gambar mini choc moist ni tapi tak dan nak buat entry. Kerja banyak...sesekali memang blogger mengalami masalah kebuntuan kan..hehehe...well...SA banyak je pending entry nak up untuk kenangan..especially part by part masa kat De Palma Eko Resort...banyak tak up lagi..baru nak masuk part kelip- kelip Kuala Selangor..takpe nanti kita share yang tu..hari ni kita share pasal Mini Choc Moist yang sedap ni...

Mini Choc Moist ni jenama Samudera which is SA tak pernah nampak kat mana- mana. Kebetulan beli barang skit kat News.Com kat office, beli pisang la...apa la..so SA ternampak mini choc moist ni...nampak gambar choc yang melting tu terus beli...pengaruh gambar la kononnya....entah sama ke tak macam visual kat packet tu kan....


ni masih dalam packet...korang tengok gambar tu...tangkap leleh betul kan...


Buka je..tengok macam ni ha.....maunya tak terliur


Rasanya? Sedap...memang sedap..

Memang sedap...

Memang melting choc nyer...

Memang moist..

Cukup segalanya...

SA bila dapat makan choc memang rasa aman je...tenteram...so..kalau korang stress better makan choc...selalunya SA kalau stress memang makan choc...selain stress pi shopping...kalau shopping memang bahaya..nak- nak tengah -tengah bulan ni kan...memang sangat bahaya...hehehe...kalau boleh x nak swipe credit card...credit card biasanya akan swipe kalau kecemasan jer....so korang kalau nak rasa Mini Choc Moist ni boleh la beli kat News.com..tak sure plak kat 7E ada ke tak...harga pun murah jer...RM2.70....pergi beli tau....

44 comments:

  1. WAH SEDAP SGT TU COKLAT MMG FEVERET

    ReplyDelete
  2. memang terapi sangat ne. Sedapnya

    ReplyDelete
  3. wahhhhhh, memang moist, harga pun baru rm2.70 ...
    makan seketul sambil layan hot choc drinks memang heaven la ni ....

    ReplyDelete
  4. alamak, td dah komen, tapi mcm tak nampak pun komen tu....
    line tenet ni hurmmmm very the siput....
    sedap la moist choc tu, mmg moist sgt.
    harga pun affordable.

    ReplyDelete
  5. xpernah jumpa yg cm gini punye packing..bleh cri nnti..memg coklat penenang kan..

    ReplyDelete
  6. smlm ada aiyan beli roti coklat ingat gardenia tp samudera sama jenama kek nih... mmg lembut coklat pn sdp

    ReplyDelete
  7. sedapnya SA.. betul2 tu makan coklat hilang stress kan.. hahahhaha

    ReplyDelete
  8. Nampak sedap SA.. Kak Sue pun suka juga makan coklat memang sentiasa ada dalam peti ais kat rumah nie..

    ReplyDelete
  9. zaza pun suka..selalu gak beli kdg beli kt org sekampung je sbb dia jual..sedappp

    ReplyDelete
  10. Husih coklatnya melting tu ditambah dengan kek yang moist. Sedapnya lahai

    ReplyDelete
  11. wow baru tahu ni. bagus jugak, packaging tutup rapi tapi isi dalam masih elok

    ReplyDelete
  12. erghhh bisa bikin hilang diet ni hahahaha

    ReplyDelete
  13. Memang moist sangat kek coklat ni. Kita dah try 2/3 kali dah. Beli kat 7E je.. tempat lain tak perasan lak

    ReplyDelete
  14. alahai comel jer kalau kat saya sekali ngap.. nampak pun sedap sesuai untuk travel kan?

    ReplyDelete
  15. Tak pernah lagi rasa coklat moist ni. selalu beli Twiggies je Bella suka. Bolehlah try since SA cakap sedap. Hehe.

    ReplyDelete
  16. Wahhh memang nampak sedaplah! Tapi saya selalu beli banyak. Sebab syok makan sambil buat kerja ringan. Tak sedar sekejap saja dah habis. Tapi biasanya mak jelah buatkan. 😁

    ReplyDelete
  17. Tengok je pun sah tahu sedap. Aduhh tergugat diet mcm ni hahahha.

    yanmieonline.com

    ReplyDelete
  18. sedapnya kak. saya nak juga please haha

    ReplyDelete
  19. Alamak tergoda tengok gambar kat pembungkus.. bila kak SA buka pun still tergoda lagi dan lagi laaa.. huhu

    ReplyDelete
  20. Jemput Join Giveaway TB yea.. tarikh tamat 31 dis ni.. hadiah wang tunai untuk dimenangi.. Pemenang dipilih secara random .. sape2 pun boleh jadi pemenang.. syarat tak banyak.. hahaha.. jom2..

    ReplyDelete
  21. Ala sedapnya.. favorite ririey tu

    ReplyDelete
  22. aduhhh kak... terliur sudah...jap lagi nak cari jugak la kat News.com . Nasib dekat gak ngan office

    ReplyDelete
  23. Yess. Thank You. Da ada penyelesaian. Anak2 tiba angin diorang nak makan kek coklat time tu mak diorang tak larat.Lepas ni kena standby banyak2 ni. Senang mak

    ReplyDelete
  24. Aduii akak ni menduga la. Saiz mini ni la yang best kan. Sebab senang je nak bawa kemana dan makan pun utk saiz perut kita je. Haha

    ReplyDelete
  25. Nanti nak try beli lah..nampak sedap

    ReplyDelete
  26. nampak sedap, murah lak tu. Kalau dok teringin boleh je pi cari kan. Senang kalau ada di jual di kedai ni

    ReplyDelete
  27. sha memang suka brand ni tapi takpernah try lagi chocolate moist ni dan yang pasti sha dah terliur :3

    ReplyDelete
  28. senang, mudah dan paling penting hasil sedappppppp giler ghupanya. Haruslah mencuba kan hahahahah

    ReplyDelete
  29. Bukan main meleleh chocolate dia... Kalau SA kata sedap boleh cuba nanti.

    ReplyDelete
  30. wah masih meleleh-leleh coklatnya. uihh nak try jugak lah ni. tengok je pun dah sedap

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  31. My favourite too !

    Chocolate is one of theraphy kot! Kalau stress, tak sihat...tetap nak coklat...nyummmm5!
    Lagi lagi kalau moist, mak oii...sedappppppp gileqqq~

    ReplyDelete
  32. Alahaiii.. Sedapnya. Tapi mynews kat office macam tal ada lagi. Kena cari ni.

    ReplyDelete
  33. Yesss!!! that day my friend let me try this, memang sedap giler. Nak lagi.

    ReplyDelete
  34. looks very moist! but in packaging... which means can last for a while?

    4D3N Star Cruise 2017

    ReplyDelete
  35. Wow, I like chocolate moist cake. This one look nice and the chocolate is thicker. Want to go and buy it.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah