Saturday, December 2, 2017

Top Commentators November 2017


Hi korang...

Semalam SA lupa nak umumkan pemenang top komentator blog picisan SA ni ha...


Bila dh cuti-cuti ni semua lupa kan...macam- macam benda nak kena settle..SA nyer broadband plak rosak..banyak entry event terpaksa tunggu buat kat opis nanti la nampaknya..ntah kenapa broadband SA x leh connect ngan pc kat rumah..nak kata x bayar bill every time bayar...haih..pening fikir..nak plak broadband SA tu zaman batu nyer broadband..take over dari adik SA...

Well tanpa lengahkan masa lagi SA nak umumkan pemenang top komentator November 2017...bulan 11 ni memang kurang yang dtg komen walau pv naik untuk sesuatu entry blog SA..tp takpe..SA tetap berikan hadiah juga...

Pemenang untuk bulan 11 jatuh kepada Kak Sue dari http://www.shuhaidakabdy.com/

Tahniah Kak Sue...rajin akak komen...

So kita buka pertandingan  top komentator untuk bulan 12 pula....

Kita tengok siapa pula yg kena....

14 comments:

  1. bulan 12 kita nak lah sempena bulan birthday sha hahaha :P tahniah kaksue!

    ReplyDelete
  2. Tq SA.. Tq semua.. haaaa.. dapat pun Top Commentators kali nie, macam lah tak pernah dapat sebelum nie kan.. hahaha! Nanti kasi can kat orang lain pulak, tapi Kak Sue masih akan singgah komen kat sini tau..

    ReplyDelete
  3. Wahhh tahniah kak sue. Rezeki bulan ni. Ana nk komen byk2 dptkan top commentator sekali lg boleh ke kak?? Haha..

    ReplyDelete
  4. Rajin semua yang komen kat blog ni, kena bagi hadiah kat depa ni

    ReplyDelete
  5. Woww, bestnyaaa..hehe...
    teringin nak jadi salah seorang lagi..
    sbb tgk hadiah nanti planner colour pinkkk..aduududud

    ReplyDelete
  6. Tahniah kak Sue..susah juga nak masuk top 10 pengomen tegar blog SA ni hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah