Friday, December 15, 2017

Bucket Bag Cantik Dari Zalora Malaysia

Orang perempuan paling suka bab kasut, bab handbag dan bab make up..betul tak? Macam tu la SA...baru-baru ni hasil dari blogging dan collaboration dengan Zalora Malaysia SA dapat la voucher dan dah redeem pun..mulanya SA redeem lipstick Fame tapi failed guna voucher masa nak check out.. frustrated kat situ...then SA belek plak handbag dari yang mahal sampai la yang murah..memandangkan shopping guna voucher maka tak dapat la beli yang mahal..SA pilih la Bucket Bag ni dari Zalora sendiri..so far SA sangat puas hati, walau bukan berjenama SA tetap boleh bergaya dan matchkan dengan apa pun pakaian yang SA pakai.Sebab tu pilih warna hitam sebab senang matching.


SA di The Gardens..sesuai di sandang di sisi..


Atau bawa macam ni..


Orang perempuan mmg tak cukup dengan 1 handbag..mesti nak ada 2-3 buah bag dalam koleksi sebab senang nak matching ikut occasion..mcm bucket beg sesuai digunakan smart kasual, kasual atau santai..SA lenjan je bawak pi opis sebab dh malas nak bawa shoulder bag..handbag SA yang lain SA simpan.. tukar2 guna...macam SA ni jenis cepat jemu..paling lama SA lenjan handbag sampai lunyai 2 tahun..hehehe...pakai sampai lunyai...macam tu jugak kasut..SA akan pakai sampai betul2 rosak..dah rosak betulkan semula..guna lagi..sebab SA akan pakai kasut ikut keselesaan kaki.

Korang macam tu jugak ke?

23 comments:

  1. yeah geng Memang tak cukup 1 handbag hehe. Cantik beg kak sa tak kisahlah xde jenama pun janji sendiri suka dan selesa

    ReplyDelete
  2. sha ada banyak handbag tapi duk guna satu je haha cemana pulak tu

    ReplyDelete
  3. cantik bucket beg tu..kita pn ada tp bli kt vincci

    ReplyDelete
  4. sama lah... bukan beg tapi peel.
    Kita pun nak cari jugaklah beg macam tu... nampak cantik jer

    ReplyDelete
  5. comel je beg kak sa. kita geng sbb echa pun jenis yg guna brg sampai lunyai baru cari baru lagi hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la.. selagi ok beg tu selagi tu tahan diri dari membeli hehe

      Delete
  6. setuju hehe. nak g ofis beg lain, nak g jln beg lain, g kenduri beg lain hehe...

    cantik bucket beg tu, simple jer ;)

    ReplyDelete
  7. Cantik beg SA. Kita pun suka kumpul handbeg tp mesti ada satu yg akn jd favourite pakai sampai lunyai.

    ReplyDelete
  8. Kalau bab kasut memang betul, guna sampai lunyai then baru beli baru. Handbag memang jarang sangat beli dan tak suka punnbawa handbag...hehe

    ReplyDelete
  9. Cantiknyaa yang pakai beg ni >.<

    ReplyDelete
  10. Majority shopper memang wanita... tanpa wanita, muflis la pekedai tu...

    ReplyDelete
  11. Cantik lah bag nie SA, berkenan pula akak, sama la SA.. pakai sampai rosak.. ehehe..

    ReplyDelete
  12. Comel nampakkk !
    Fuhh, lenjan sampai 2 tahun ehh, kalau Nona, paling2 ada bag kerja ngn jalan..tai..selalu terbawak jer...huuuu

    ReplyDelete
  13. Cantik la.. kita suka gaya beg tu

    ReplyDelete
  14. Kira habis comel dah tu beg tu. Bukan tuan dia. Hehe

    ReplyDelete
  15. Untungnya boleh digayakan dgn pelbagai gaya

    ReplyDelete
  16. yang pegang tas pun cantik juga

    ReplyDelete
  17. bukan beg saja cantik, orgnya pun sama cantik...
    T_T

    ReplyDelete
  18. org pompuan beg tangn mmg nk byk ja...tp, pakainye satu ja...camna tuu...hahaha

    ReplyDelete
  19. Lawa.. hitam itu menawan.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah