Monday, October 8, 2018

Kembali Terjalin #AMELINAGV5

Hi korang...

SA dah lama x dengar lagu Slam Kembali Terjalin...tengok GV5 malam tadi part Amelina nyanyi..mak aiii best giler..caya la Kak Long...iolls memang team #amelinagv5...haha...percaya x kalau SA cakap dulu SA pernah masuk pertandingan karaoke dan Amelina pun salah seorang peserta cuma luck dia lebih terus dapat jadi artis...ah..kisah dulu..masa zaman2 muda....masa tu kan popular pertandingan karaoke.....

Suka gaya Amelina untuk konsert malam 
tadi..nampak classs



KEMBALI TERJALIN
Seperti mimpi perkenalan itu
Cuma seketika
Namun didalam hati dirimu
Ku terkenang jua
Engkaulah permata didalam genggaman
Tidak kusedari
Kaca yang bersadur keemasan terus kucari

Tertutup pintu hati,
Minda tak berfungsi diketika itu
Tak tahu menilai mana yang tulin mana yang palsu
Diakhir-akhir ini ketika aku dalam kesepian
Terasa kejahilan itu bagiku satu kerugian

Andainya disitu ada ruang
Bolehkah kiranya kumenumpang
Andai ada sisa kemaafan
Maafkan diri ini yang dulu melukakan

Berilah aku kesempatan
Kubuktikan erti keikhlasan
Andainya terpaksa aku rela
Menepis ego aku untuk kita (demi suatu masa)

Kupohon darimu ketulusan hati
Menjalin kembali perhubungan suci


Siap2 download dh lagu Kembali Terjalin ni..lama tak dengar...best....

14 comments:

  1. Kan dah menyanyi sekali bila akak tulis lirik...hehehe.. Memang best lagu Kembali Terjalin ni. Leya pun suka

    ReplyDelete
  2. tak tengok lagi yang minggu kedua ni, kejap lagi kena bukak youtube la


    jemput join ga sha ; http://www.shfyqhazhr.com/2018/10/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhrcom.html

    ReplyDelete
  3. Wah..amalina style camni kurlas sgt...ilang identiti dangdut dia..hehe

    ReplyDelete
  4. Wah..amalina style camni kurlas sgt...ilang identiti dangdut dia..hehe

    ReplyDelete
  5. wow2 amelina dah buat comeback ni..kna tgk ni..:)

    ReplyDelete
  6. GV5 ni,amelina antara fav nieyl juga ni...bakal juara

    ReplyDelete
  7. dah agak..mesti akk suka kak long ni hehehe...Saya pun suka dia,

    ReplyDelete
  8. antara peserta yg dinanti.. plus zamani of coz.. best best!!!

    ReplyDelete
  9. Ada tak yang cakap selain rupa SA macam FaFau, SA ada iras Amelina juga ;)

    ReplyDelete
  10. suka lagu kembali terjalin ni..tp tk tgk amelina nyanyi..nanti tgk ulangan la

    ReplyDelete
  11. MN pun team amelina jugak..suka tengok dia nyanyi hope sampai ke final lah ..

    ReplyDelete
  12. wahh team kak long. tak tengok minggu ni.

    ReplyDelete
  13. aida paling kelakar time komen lepas tu.
    mcm AC dlm cicakman :) ha ha ha ha ha...
    ada aje si jihan dgn si nabil tu tau.
    tapi nyanyian nyer amat best. otai kan.

    ReplyDelete
  14. aida team Zamani.
    yg lain semua ok.
    tapi Zamani dihatiku...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah