Friday, October 26, 2018

Tiada Kejayaan Tanpa Usaha...

Hi korang....

Apa Apa yang korang rasa apabila penulisan dan juga hasil kerja korang dan rakan -rakan blogger di beri pengiktirafan oleh client...link penulisan korang diberi highlights dalam magazine company dan diedarkan seluruh dunia..heyy its an amazing feeling guys..satu kepuasan yang tak dapat digambarkan..tahniah buay diri sendiri dan kawan-kawan..kena maintain prestasi semua...



Link entry SA tersenarai dlm majalah Cannis


Link kawan- kawan lain juga

Tujuan SA share kat blog ni sebagai kenangan..bukan mudah ye nak dapatkan kepercayaan dari client...usaha tangga kejayaan kan...tapi ada pulak yang x suka..tapi x kisah la...bukan tugas kita nak make sure semua orang puas hati kan...janji kejayaan ini untuk memantapkan profile dan platform SA..hanya kawan-kawan yang berada dalam dunia blogging je yg faham kan...tidak ada satu kejayaan tanpa usaha...dan kami semua blogger berlumba-lumba untuk menjadi yang terbaik...kalau ada sikap dengki mendengki..ianya satu kerugian...

Jumpa lagi next entry

32 comments:

  1. Alhamdulillah...Tahniah kak SA...:)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah. Tahniah juga untuk Kak SA

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah & Tahniahhhh.
    Errkkk, ada plak yang tak suka, abaikan je lah org tu. Ambik yg +re buang yg -re.

    ReplyDelete
  4. itulah I pun tak sangka jugak diorang akan buat cam ni ek, bagus ni penghargaan buat blogger yang menulis kan

    ReplyDelete
  5. bagus kan client macam ni? penghargaan yang besar. kita nak buat keja pun best tak teragak. tahnia SA!

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah kak. Semoga lebih ramai yang mengangkat kerja2 blogger ni.

    ReplyDelete
  7. Wah congrats kak SA dan rakan-rakan blogger... bukan senang nak dapat penghargaan macam ni kan...

    ReplyDelete
  8. wow! such an achievement.. do blog and post more ya.. well done! Great job! nice nice nice... more achievement in future..

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah kak.. Tahniah utk kak dan rakan2 lain.. Satu pencapaian yang membanggakan.. 😘

    ReplyDelete
  10. Tahniah SA tersenarai dalam buku terbitan Cannis, Ramai blogger yg aktif bercerita mengenai kehebatan Cannis Apps, Bonde pon nak tahu detail mengenainya.

    ReplyDelete
  11. wahhh tahniah kak SA. gembira melihat hasil kerja rakan2 blogger dihargai oleh klien. kita perlukan lebih ramai klien seperti Cannis. walaupun entri sy tak tersenarai dlm tu, sy tetap gembira utk rakan2 lain

    ReplyDelete
  12. Sangat dihargai bila penulisan kita dibuat macam ni kan.. Hilang segala penat lelah semua.. Tahniah kak sa..bgus client ni. Dalam buku pulak tu

    ReplyDelete
  13. Seronok kan bila apa usaha dan kerja kita dapat pengiktirafan. Benda kecik je, tapi seronok betul.

    ReplyDelete
  14. Rasa macam penulisan kita dihargai sangat2 kan? Yela, maunya tak happy. hehe. Setidaknya mampu beri kita semangat untum terus berblog.

    ReplyDelete
  15. Terbaiklah..hebat-hebat semua blogger yang tersenarai tu..semoga korang terus cemerlang..

    ReplyDelete
  16. Tahniah SA dan tahniah juga buat semua blogger yang tersenarai. Kita tumpang gembira melihatnya

    ReplyDelete
  17. Tahniah kak SA tas kejayaan.Rasa bangga kan bila nama kita appear kan. Lagi bersemangat nak teruskan blog .

    ReplyDelete
  18. Wah hebat sa. Teruskan usaha lagi dalam menulis. Ada pihak mmg menghargai penulisan kitakan. Rasa seronok dan bangga

    ReplyDelete
  19. tahniah SA & kwn2 blogger yg lain...moga lebih rmi lg yg nmpk kerja2 penulisan blogger ni

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah tahniah buat kak SA dan rakan-rakan blogger yang lain. semoga semakin sukses di masa akan datang.

    ReplyDelete
  21. best kan bila client percaya & suka hasil kerja kita.

    ReplyDelete
  22. Woww. congrats kak SA dgn yang lain. Happy for you guys hee. Good achievement :)

    ReplyDelete
  23. Tahniah SA... mau tak bangga dengan diri sendiri hihi

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah