Friday, October 12, 2018

Random Photo #8

Hi korang...

Lama dah rasanya tak up citer atu gambar- gambar untuk Random Photo SA...sebenarnya macam lupa random photo yang ke berapa..lantak la..nanti kalau rajin SA nanti..SA update la semula nombor tu..banyak sangat task nak kena up sampai banyak benda tertangguh nak share...adakala SA suka snap gambar apa jer yang ada kat sekeliling SA..kadang lupa nak share terus delete..hahaha..rasa macam sayang plak..at least bleh share kat blog dan dijadikan entry kan....meh la tengok apa gambar yang ada...rasanya kebanyakkan masakan....



Paru Goreng Berlada SA jual kat office awal bulan ari tu..satu bekas RM15


Ikan Siakap masak lemak cili api...masak kat rumah sewa..saje jamu housemate


Goreng sekali ikan pekasam tilapia


Bunga ross tuan rumah..cantik mekar jer kembang waktu pagi


Kacang parang fav SA..beli kat NuSentral RM6


Coffee Bean Hazelnut apa ntah..lupa..sodap...


Cuci mata kat Butik Charles & Keith...Purse..cantik tapi tak beli punnnn


Handbag juga...RM300++...pun tak beli


Takde kerja...edit gambar..


Ni masa pi Pak John


Ahad lepas mencicah mangga muda


Isnin Lunch makan rojak buah je...diet sangat laaaa...


Lunch Selasa makan roti jala


Mee goreng pasar Malam Paya Jaras..so- so je..


Mee sup daging...pun so- so jer...SA hirup kuah je bagi habis


Bunga kemboja kata kawan blogger..cantik


Rabu lepas ada event company meet and greet DSAI, SA makan kek ni 2-3 kali tambah..sodap kek ni..


DSAI


Cuaca masa tu hujan dan mendung...


Dapat bergambar dengan DSAI, abaikan kedudukan yang agak rapat dan salah pose sampai nampak gemuk


Beli sambal dari rakan blogger yang dah jadi businesswoman skrg..


Dinner malam tadi layan tomyam seafod je..


Masak Lemak Cili Api ikan keli abah masakkan untuk SA Rabu malam lepas..sedap..siap bawak bekal pi opis..


Lunch hari ni..Mini pizza beli kat MIDA Flea Market...

Itu jer Random photo untuk #8..

Nanti SA share lagi banyak- banyak gambar ye...yeay lepas ni bleh delete gambar2 kat dalam handphone...

Jumpa lagi next entry Random Photo.....

11 comments:

  1. Adoi.. terliur sungguh tengok gambar makan tu semua kak SA..

    ReplyDelete
  2. blogger segala gambar penuh dalam galery kan SA :)

    ReplyDelete
  3. temoat MN hujan..bila tengok gambar SA dalam nie..terus je lapar perut nie..padahal tengahri tadi dah makan mihun sup..

    ReplyDelete
  4. sedapnya gambar makanan tu kak, mementang hujan ni. tertarik pd makanan je lah haha

    ReplyDelete
  5. Aishhh banyak nau lak gambar makanan kak SA share

    ReplyDelete
  6. kecur tengok mangga cicah sambal kicap tu kak..aduhaii

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg ni yes.
      amat lah sodap kalu dpt ni kan, fiza.

      Delete
  7. mcm2 menu ada...mini pizza , paru berlado yummmm

    ReplyDelete
  8. camne nak komen ni, SA?
    makanan byk.
    dsai ada.
    sambal dlm botol sodap ada.
    SA yg cantik pun ada.
    random jugak la komen aida :) hi hi

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah