Tuesday, June 25, 2019

Lunch Di Restoran Puteri ....

Hi korang..

Hari ni buntu x tau nak makan apa tengahari, cadangnya nak makan kat ada satu medan selera kat Brickfield..tetiba hujan plak masa on da way...terus masuk Restoran Puteri sebab tak ramai orang...boleh la..perut dah lapar...makan je la kat sini...

Apa yang yang kat sini? biasalah restoran nasi campur..cuma mahal la makan kat sini..dua lauk ni je SA amik..total damage SA makan hari ni RM20..hehehe....


Siput sedut masak lemak cili api..so so je 


Ikan cencaru bakar, terung berlada seketul ngan sambal belacan skit...

Takpe la..sesekali makan mahal..cuma dh kureng la makan kat sini..makanan dia selain mahal tak sesedap dulu...maybe tukar-tukar tukang masak kot...kawan SA cakap next time x nak makan kat sini la...

12 comments:

  1. fuh mahal tu..mahal sedap tkpe...ni mahal dh tk sedap pasti frust kan...lama tk mkn siput sedut

    ReplyDelete
  2. Mungkin sebab siput sedut tu sebab tulah harga sampai RM 20.

    ReplyDelete
  3. Rabia tak pernah makan siput sedut ni

    ReplyDelete
  4. Siput sedut memang mahal harganya sekarang.

    ReplyDelete
  5. Restoran Puteri ni, artis punya kan SA..artis veteran kalau tak silap...

    ReplyDelete
  6. Lama tak makan siput sedut masak lemak cili api... sedapnye terliur kita tau

    ReplyDelete
  7. Ikan n siput tu agaknya buat mahal atau sewa kedai.

    ReplyDelete
  8. RM20 kalau ikutkan berada di par agak mahal tapi kalau lauk sedap apa salahnya kan.. berbaloi

    ReplyDelete
  9. menangis bayar harga tu tapi makanan so so je..

    ReplyDelete
  10. Sedapnya siput sedut..tp harganya tu...rasa nak sedut kulut sekali...

    ReplyDelete
  11. Sedap tuh kak. Siput sedut tuh kan tengok orang makan macam best tapi saya sendiri tak makan.

    ReplyDelete
  12. mahal nyer!
    aduhai.
    tapi tu lah, rezeki memasing lah kan.
    kalu dah lapar, kena juga makan kan :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah