Tuesday, June 11, 2019

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin Dari SA & Keluarga

Hi korang...

Yeay dah sampai part Hari Raya Pertama....tahun ni memang SA sangat- sangat blur sampai lupa tempah baju raya..at last beli online je...Tahun ni alhamdulillah ada rezeki lebih skit SA beli untuk Mak, Abah dan of course Dania tak tinggal la..dari baju sampai ke kasut..moga ada rezeki lagi tahun depan. Untuk raya tahun ni SA pilih tema Maroon. Cantik plak baju kurung moden corak batik ni...hehehe...memang SA tak fikir apa dah masa cari baju online tu..terus order je..nasib baik muat semua...Then beli jugak la kebaya moden untuk hari raya ke 2.itu nanti SA update eh...


Official wish dari SA dan Dania..


Gambar goyang...tapi nak jugak tepek sini..sesi bermaafan dengan Abah


Bermaafan dengan Mak


Cium sikit...


Adik SA tema kuning satu family


Husband dia


Si kecik Aidan


Kakak Dania..tak pandai mintak maaf..geram jee


okey la...mama maafkan salah silap kakak


Sayang sikit....


Baru la muka siap dah mekap..


Cantik tak baju raya kami...jangan tak percaya ini hasil beli online...

Sebenarnya SA sedikit skeptikal dengan baju online ni...tapi dah cuba ni dan nampak ok...maka hilang dah rasa tak percaya tu...cantik baju dan kain pun berkualiti...dan kalau nak tau...baju SA ni sama plak dengan baju rakan blogger Mimi Azirah satu family...muahahha...jadi la kami kembar di hari raya pertama walau x jumpa pun..Nama je sama area Seremban..tak dan nak berjumpa..ye la raya kan...Lepas ni nak cari lagi la baju kurung cotton untuk hari raya haji plak...tahun ni tak banyak bergambar..maybe sebab penat buat persediaan raya kan...Raya ke 2 kami berjalan sakan...then Raya ke 3 lepak kat rumah tak kemana...

Sambung part raya ke 2 dna ke 3 next nanti ye...

12 comments:

  1. Selamat Hari Raya SA..
    Cantiklah bajunya..
    Baju sama gan Mimi beli pun sama online juga ke SA?

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin kak

    Cantik sedondon

    Adik akk sama dgn kami team kuning hehhe

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Raya SA & family..kita sama team maroon gak tahun ni..hehe

    ReplyDelete
  4. Selamat hari raya Aidil Fitri SA serta maaf zahir dan batin.
    Memang cantik baju sedondon pilihan SA tu terfikir pulak Mrs. A beli online pun boleh sedondon gittewww

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Raya, SA. Saya pun risau nak beli baju online sebab takut tak selesa dan tak sesuai.

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Raya Akk dan keluarga...:)

    ReplyDelete
  7. seronoknya kak.. huhu rindu mak ayah saya

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari Raya SA.. maaf zahir batin ya. Cantik sedondon semua.. tahun nie trend batik kan.. cantik..

    ReplyDelete
  9. trend kak.. kaler hijau pun sama.. kami pun sedondon dgn adik beradik hijau.. hahaha..

    ReplyDelete
  10. Sedondon semua. Cantik sangat baju akak. Warna pun on sangat.

    ReplyDelete
  11. Selamat Hari Raya kak SA sekeluarga. Cantiknya baju raya.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah