Wednesday, June 19, 2019

Nanny Amanda..Gelaran Baru SA...

SA dah jadi nanny? Biar betul....yes SA dh bergelar nanny pada usia 41 tahun...Ya allah macam tak percaya dan tak nak percaya kalau boleh but this is true..facts..hakikat...walau bukan cucu sendiri..tapi ikut pangkat di sebslah Abah SA....SA kini bergelar nanny..anak sepupu SA yang sulong which is anak buah SA jugak dah ada anak dan dia merupakan cucu pertama SA tau....oh goshhh....tolong lah percaya...SA takde nak suruh dia panggil SA Uwan atau Nenek...kasik advance skit panggil Nanny Long...tapi daddy dia suruh panggil Nanny Amanda...hahaha...pandai la kan....


Nashwa Malaika - 3 bulan


Jeng..jeng..jeng....Nashwa Malaika cucu pertama SA dalam family sebelah abah...dan merupakan Cicit pertama Abah jugak..hahaha...Ayah Nashwa merupakan cucu sulung Mak Long SA..Kakak kepada abah..makin meriah la keluarga Mak Long lepas ni..cucu-cucu dia je ada 30 orang..Untung ada anak ramai ni kan..sekali berkumpul memang penuh sebuah rumah..family dioramg je serang rumah SA dh penuh dah rumah sampai ke dapur..hahaha...semoga Nashwa membesar menjadi anak yang solehah...geram tengok badan dia tu ha...semangat...mak ayah dia kecik je orangnya....

Kena sedar diri dah tua dh ..dah bergelar Nanny dah ha....alahaiiiii.....

13 comments:

  1. Hai Nanny ! Tak pe kak, saya pun berderet cucu hehe. Cousins ramai dah beranak pinak

    ReplyDelete
  2. wah...tahniah kak... Kami pun dah ada 7 orang cucu saudara bila anak saudara suami dah beranak pinak...

    ReplyDelete
  3. Takpe kak. Nanny masih hot meletop

    ReplyDelete
  4. Tahniah SA.. Nanny pun masih hot lagi tau.. comel cucunya..

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. Tahniah Kak SA..

    ReplyDelete
  6. hai nanny.. jgn risau saya pun nanny gak tau hihi

    ReplyDelete
  7. Kih kih dah jadi nanny ye. Kak,kinah pun dah jadi nanny jugak. Lagi tak boleh terima haha.

    ReplyDelete
  8. Hai nanny gojes, hihi. Aina dah lama jadi nenek, huhu.

    ReplyDelete
  9. wah. cantik nyer nama cucu SA.
    aida pun dah jadi nenda.
    sepupu aida (sebelah abah) dah pun bercucu.
    bukan sorang, SA, ramai. lebih dari 5 org la kot.
    anak-anak mak lang aida tu memang semua kawin awal.
    dan cucu-cucu mak lang pun kawin awal :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah