Saturday, June 1, 2019

Pengumuman Pemenang Top Komentator May 2019 Blog Suria Amanda

Hi korang...

Sekejapan je dh masuk June kan? Apa Apa yang best bulan June? best sangat la sebab birthday SA jatuh pada bulan ni dan kali ni jatuh pada hari raya ke 2..dah 2 tahun berturut birthday SA pada bulan puasa..so tak sambut pun..eh..memang tak pernah sambut pun la..setakat makan2 sikit2 tu dan potong kek ada la..itupun anak dan anak buah yg beriya..tahun ni genap umur SA 41 tahun..cepat betul masa berlalu...

Eh ke lain plak kita kan..hari ni SA nak umumkan pemenang top komentator blog ni untuk bulan May 2019


Tahniah buat Amy dari blog Mama Tisya...well hadiah SA akan pos lepas naik kerja 10hb nanti ye..nak pos sekarang memang x dapat la kan..apa hadiahnya tunggu nanti Mama Tisya update ye...

SA buka kembali contest Top Komentator ni untuk mencari pemenang baru untuk bulan June 2019 plak...kali ni hadiah insyaallah istimewa skit sempena birthday SA...tungguuuu.....ok?

12 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah