Monday, June 3, 2019

Berbuka Dengan BD Team Di Hokkaido Seafood

Hi korang...

Rabu minggu lepas SA berbuka kat Hokkaido Seafood untuk kali ke 2, last makan-makan besar dengan team Business Development. sebelum semua cuti raya. Seronok makan ramai-ramai kan...berbuka kat rumah sewa kang ntah pape plak lauk nak makan..lagipun x rajin nak masak..main beli je..sesekali makan ramai-ramai macam ni best giler..

Sementara menunggu waktu berbuka SA jenjalan dulu kat area Hokkaido Seafood ni...tengoka apa yg menarik...


Ketam Nipah


Dragon Grouper RM150 for 1kg


Ada ikan bawal cermin, siakap, senangin dan Ikan Jenahak


Udang galah


Sayur-sayuran


Udang galah lagi


Kerang besar-besar


Lobster


Our boss


Lala Kam Heong


Telur dadar oyster


Udang masak telur masin


Ikan kerapu goreng cili


Nasi putih 


Baby Kailan

Memang beria kami kami semua makan..cuma SA meratah la..nasi pun x abih makan..next x tau la bleh keluar makan-makan lagi macam ni..bukan apa lepas ni SA dah tukar department lain..mesti tak best nanti..erm rasa macam x nak je tukar department..SA dh bertahun ngan diorang...

5 comments:

  1. Banyak pilihan makanannya😋.

    ReplyDelete
  2. Mengancam sungguh seafood yang disediakan..
    Semoga perpindahan akak ke department lain memberikan pengalaman yang lebih mengujakan..

    ReplyDelete
  3. perghh....teringin rasanya nak makan seafood... tapi suami alergi seafood..dia boleh makan ikan yang tak gatal je...

    ReplyDelete
  4. dapnya tengok menu2 dia...tejut tgk yg ikan kerapu tu..haha..adeh...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah