Wednesday, June 19, 2019

Survey Body Mist Victoria Secret Untuk Adik..

Hi korang...

Lunch semalam kan..SA dengan kawan office decided makan kat TCRS...apa ni? The Chicken Rice Shop la...bukan apa..tempat lain semua penuh, biasa la kan bila dah lepas raya ni semua tempat jadi penuh, belum time lunch dah penuh dah..kadang bengang je..food court lagi la..langsung takde tempat duduk..so nak mudah dan cepat..makan nasi ayam je...lagipun dah lama kami tak makan nasi ayam..ntah bila la SA nak bawak bekal lunch semula..hahaha..saka pemalas tu makin menebal la...payah betul sekarang ni...


Santek tak baju baru kita...hahaha...sejak pindah department ni rajin plak beli baju baru...kalau tak itu je la baju ulang- ulang pakai...


Steamed chicken memang jadi pilihan SA..x tau la pesal suka sangat steam chicken, juicy kot..


Sos, halia dan soup tu memang fav..x lengkap kalau takde semua tu..air plak SA amik hot water jer...


Lepas dah makan tu..kami berdua merayau lagi pergi NuSentral..ye la mana nak pergi lagi kan...singgah jap kat Victoria Secret sebab adik SA si Lisa ada suruh survey body mist..melayankan dia je la kan...ikutkan ada jer sales..tapi macam tak menarik..dia pun cakap next time la beli...gambar bawah ni antara yang sempat SA snap la...





Sebotol RM89, lepas sale takde plak harganya..malas plak nak tanya..

Lepas tu kami merayau dan merayau sampai pukul 1.45pm...then balik opis..panas giler kat luar..SA biasa la..mengada kan..takleh panas skit..ini la aktiviti SA sekarang...balik kerja pun merayau..ntah apa nak jadi ntah..sebenarnya nak cari handbag...nak tukar handbag baru..tapi takde yang berkenan..nanti la nak tengok Coach online yang authentic tu..budjet ada untuk reward diri sendiri..cumanya blom survey lagi....ada yang reasonable gak harga bawah RM600, ada gak yang boleh installment 2X. Kalau installment tak terasa sangat kan..tengok la caner...beli kat butik kang harga sembelih leher..ni beli kat personal shopper je...nanti kalau dah beli SA tayang ye....


10 comments:

  1. Lama tak makan TCRS. Kalau ana suka roasted chicken kak. Aish terus rasa nak makan nasi ayam hari ni.

    ReplyDelete
  2. bestnye lahai dapat jalan2...cuci mata pun dah cukup menenangkan jiwa kite..ahaks

    ReplyDelete
  3. Victoria secret wangi jugak kan kak

    ReplyDelete
  4. glamer Victoria Secret ni..wangi ke, SA?tak penah beli lagi brand ni...nmpk kalau sales kat sini, kemain ramai org...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena sembur kat kulit badan bau dia lama skit tahan kat badan..kalau sembur kat baju..x tahan lama..2-3 jam kena sembur lagi..

      Delete
  5. rajin betul VS buat sale sekarang ni. Dah lama tak jalan dekat Nu Sentral.

    ReplyDelete
  6. wah...wah..nak beli handbag baru la ya..nnt tayang tau...
    nieyl pun sama juga ni...tgh survey² nak beli handbag juga ni kak..

    ReplyDelete
  7. kalo lalu kedai VS ni mana-mana, mesti akan tertoleh2 sebab bau wanginya semerbak beberapa meter...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah