Friday, June 28, 2019

Hari Pelepasan Am Tambahan Sempena Istiadat Pertabalan Seri Paduka Baginda Yang Dipertuan Agong


Alhamdulillah....

Dalam berkira-kira nak ambil cuti hujung Julai ni tetiba dapat perkhabaran gembira ada cuti am tambahan. Seronok la semua satu Malaysia  dapat cuti walau sehari kan..nak cuti lagi panjang bleh ambil cuti Isnin tu juga..so korang boleh la plan cuti 30hb Julai nanti...SA plak boss SA cuti 2 minggu..melopong la SA lepak opis jadi manusia tak aktif nanti...huhu..2 minggu oiii lama giler...kalau la SA ada banyak cuti kan best ..boleh la SA pun cuti gak....

11 comments:

  1. seronoknya dapat cuti extra kan

    ReplyDelete
  2. memang dah plan pun nak extend cuti... Cuti tahun pun bertimbun lagi nie...

    ReplyDelete
  3. Ingatkan 30 jun ni... rupanya 30 julai. Oklah..takde yg nak nyambung cuti. Sbb tengah2 minggu

    ReplyDelete
  4. Syukur sangat dapat cuti lagi.. Tapi bila cuti masanya cepat betul berlalu, bila time kerja masa begitu lambat...

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah... Syukur sangat-sangat.. Dapat cuti rehat seketika..😁😁

    ReplyDelete
  6. tak best cuti jatuh hari selasa sebab di Johor, Ahad & Isnin hari bekerja, hurmmm.. betullah, bestnya kalua ada banyak cuti, kannnn.

    ReplyDelete
  7. Yeayyy bestnya cuti. Walaupun sehari je. Tetap best boleh rehat2 kan badan

    ReplyDelete
  8. Yeahhh boleh plan cuti cuti malaysia lagi nampaknya kak. Seronoknya cuti walau ana x keje. Hehee

    ReplyDelete
  9. seronokkan kak kalau ada cuti banyak.. boleh cuti panjang..

    ReplyDelete
  10. cuti, dpt dok rumah releks pun best, SA.
    kebetulan aida da start keje.
    da mula menghargai semula la cuti umum :) ha ha ha ha...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah