Thursday, June 20, 2019

Lunch Nasi Kandar Di Mahbub

Hi korang...

Sebenarnya lama dh x pi makan kat Mahbub ni..dan sebenarnya SA x jangka pun diorang nak pi makan kat Mahbub.. SA mengikut je..dengar mula2 nak makan western la..apa la...sudahnya grab bawak pi Mahbub bangsar...Apa lagi pekena nasi kandar la..SA x berapa suka nasi beriyani..hahaha...adoiii...sekarang masalahnya mata SA dh berat dh ha...mmg masalah la makan nasi kandar kan...selain jahanam diet..macam ni payah la nak cecah 55kg..makan je dh macam melantak sangat dh ha...tolongggg....ngantuk ni.......


SA amik sotong seekor dan dan ayam goreng part peha/whole leg


Selfie nak bagi nampak nama mahbub tu..ehh..eh..mamat baju merah enterprem plak..


pandangan size potrait...haha


kawan SA..Nani..


hasil dari pinggan SA...licin..mmg la licin kalau nasi suku je..


Apa nak jadi ni...mata berat ha...aduhaiii...silap percaturan makan nasi kandar...tak tenteram dah SA ha..padan la muka ko SA.....

13 comments:

  1. Nikmat lauk mcm ni.Lagi nikmat kalo macam guna tangan,ehhh.Siap menambah nanti..

    ReplyDelete
  2. yummm sedap...ambil sotong tak mahal ka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sotong + ayam+ nasi + air panas kosong semua sekali RM14 hengget..ok ka?

      Delete
  3. Hamboi.. sedapnya menu akak.. sotong dan ayam.. pergh!! Mengancam..

    ReplyDelete
  4. perghhh memang patut pun mata nak terlelap, menu dia mengancam sangat!

    ReplyDelete
  5. kedai ni glamor wei...aku memang suka nasi kandar hahaha

    ReplyDelete
  6. nampak sedap, tak pernah sampai lgi ke Mahbub ni kak

    ReplyDelete
  7. meriah zoom ayam tu...lpr la plak

    ReplyDelete
  8. sedapnya sotong nasi kandaq kak

    ReplyDelete
  9. sopannyaaaaa kawan SA makan..hahaha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah