Monday, June 17, 2019

Raya Ke 4 Jalan- Jalan Lagi

Hi korang....

Baru sampai raya ke 4 ha...hehehe..giler pemalas SA sekarang...takde la..lately ni busy skit ngan urusan kerja...so jom la kita sambung cerita beraya SA dengan adik beradik yang baru balik dari rumah in law diorang..diorang nak sambung beraya plak...so ke Bandar Di Raja Seri Menanti la kita ye...dah kampung kat situ kan...mana lagi nak pergi...kali ni SA beraya dengan 2 family adik beradik SA...keluarga Ateh dan Keluarga Acu...


Kebanggaan anak - anak Kuala Pilah...



Selfie jap kat laman rumah Mak Lang...


Keluarga adik bongsu SA



Keluarga adik no 4


Dah takde kerja la ni..celah pokok kelapa pun boleh


Hahaha...bab bergambar memang bagi kat kami


Nur Tiara Safiyya


Mama SA dan Tiara


Selfie la sampai muntah


Full pose dengan kebaya moden beli online


Anak dara SA suruh pose...mama dia layankan aje..


Ni pose jenis apa x tau la


Tiara nak tido plak


Anak dara SA


Ni gaya apa x tau laa


Berdua plak dengan Dania


Group photo tengah panas..


Bab bergambar memang bagi kat kami


Udah- udah la tu..paneh oiii


Keluarga SA


One more pose

Sebenarnya gambar banyak lagi...

Malas nak masukkan banyak- banyak...ingat nak simpan dalam album kat FB je...muahahaha...lagipun ada je gambar yang anak dara SA delete..dia ada la gambar- gambar specific yang dia suka dan tak suka..kalau tak kena kat mata dia walau ok dimata kita dia akan delete...geram je kadang- kadang tu..pada SA gambar dia dah cukup cantik dah...bila dia tengok macam x kena kat mata dia..terus dia delete..nasib kat hp SA bleh restore semula...hahaha...dia tak tau part tu...nanti la..mama print gambar semua baru dia tau....mama dah jumpa dah orang bleh printkan gambar dengan murah ni....

3 comments:

  1. Amboi, banyaknya bergambar. Saya pun macam anak dara SA. Kalau gambar tak kena di mata tu, memang akan delete dan suruh ambil gambar lain 😂.

    ReplyDelete
  2. SA..baju hat beli online tu lawooo..baper rega?

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah