Sunday, June 16, 2019

Nafas Selesa Dengan Gajah Baring Balsamo....

Hi korang...

Pernah dengar Garlic Balm Gajah Baring Balsamo? haaa..ini first time SA jumpa dan dengar nama product ni. Ianya sangat unik dari segi nama, bahan dan kegunaanya tidak hanya khas untuk bayi tetapi boleh digunakan oleh seisi keluarga baik seawal umur bayi hinggalah warga emas.

First time SA hidu bau Garlic Balsamo ni memang baunya agak kuat..tak boleh tahan..tapi perlahan-lahan bau tu hilang dan jadi biasa je..kalau bayi korang kembung perut boleh gunakan garlic balm ni sebab kandungan bahan semulajadi dan natural sangat sesuai untuk bayi. Produk ini terhasil daripada minyak bawang putih atau garlic balm sebenar kerana baunya adalah bau sebenar bawang putih. Ianya juga tiada pewangi atau pewarna tiruan.



Garlic Balm Gajah Baring BALSAMO 100% tiada bahan campuran, tiada bahan kimia dan essential oil. Untuk pengetahuan anda tidak semua essential oil sesuai dengan semua individu. Mudah dibawa untuk travel kerana ianya berbentuk solid jadi risiko untuk tertumpah adalah zero!


Setiap pembelian akan dapat termometer percuma


Didatangkan dalam pek ekslusif


packaging menarik


Botol yg solid


Kelebihan garlic balm gajah baring balsamo:

~ produk natural
~ memberi nafas selesa
~ melembapkan kulit kering
~ sesuai untuk kegunaan seisi keluarga
~ bebas bahan kimia
~ bebas essential oil
~ mudah dibawa kemana-mana
~ balm berbentuk solid, tiada risiko tertumpah

Bahan-bahan dalam garlic balm gajah baring balsomo:

  • Extra virgin oil - membantu melembapkan dan mengurangkan keradangan yang terjadi pada kulit.
  • Sunflower oil & vitain E - membantu memelihara lapisan kulit daripada pencemaran dan kekurangan lembapan badan.
  • Garlic - tumbuhan istimewa yang banyak manfaat membantu memberi NAFAS SELESA.
  • Beeswax - memiliki sifat antiinflamasi, antibakteria dan antivirus sehingga dapat dimanfaatkan untuk membantu masalah iritasi kulit ringan.

Cara guna:
Sapu pada bahagian yang diperlukan dan urutkan perlahan-lahan secara bulatan. Sesuai digunakan seisi keluarga.

Disclaimer:
Produk ini adalah natural tanpa bahan kimia yang berbahaya yang boleh menyebabkan kesan sampingan jangka panjang. Ia adalah selamat digunakan dengan kerap.

Harga:
RM45.00sm , RM50.00ss

Tapi sekarang ni harga promosi tau. Cuma RM29.90 tidak termasuk kos pos RM8.00sm, RM12.00ss. Dapat free gift termometer untuk setiap pembelian yang terawal.

Maklumat lanjut:
BLOG : https://garlicbalmbalsamo.blogspot.com
FACEBOOK : https://www.facebook.com/gajahbaringHQ
INSTAGRAM : https://instagram.com/gajahbaring_hq
Call : 018-7665694

10 comments:

  1. Try juga sapu dekat anak buah. Nampak suka je diorang

    ReplyDelete
  2. Dah pakai.. Mmg bagus sgt kak. Kalau dulu ada anak kecik, mmg bawa bawang putih standby dlm beg. Skrg hanya bawa gajah Baring balsam je

    ReplyDelete
  3. Kena beli gak la nampaknya...maklumla anak kecik2

    ReplyDelete
  4. bagus ni kak.. anak yg lelah pun ita guna juga..

    ReplyDelete
  5. Macam belum pernah jumpa produk ni

    ReplyDelete
  6. Menarik ni kak sebab bawang putih mmg banyak kebaikan kan. Ada promosi ni boleh lah beli skrg.

    ReplyDelete
  7. wah baru tahu kelebihan dia..macam2 kan..harga pon ok la xmahal pon..

    ReplyDelete
  8. kalau ada anak2 kecik, wajib ada ni..harga pun mur mur je tu...

    ReplyDelete
  9. elok ni SA. kena ada bila ada anak kecil.

    ReplyDelete
  10. Wajib ada satu balm ni kat rumah ni.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah