Monday, June 17, 2019

Simple Birthday Celebration Untuk Abah, Aidan, SA dan Adik Ipar

Hi korang...

Sambung lagi...tengah ada masa ni..kena la teruskan up entry yang tertangguh...kang kalau dah busy susah SA..bukan susah apa pun..susah hati tengok blog tak berupdate..lepas je kami jenjalan kat kampung terus plan nak sambut birthday Abah, Aidan, SA dan Shah adik ipar SA..patut ada satu family lagi sebab birthday dia sama ngan Aidan..tapi takpe la..nak buat cane plak kan..dia dah balik dah..SA beli kek, Lisa beli satay, pas tu Acu belikan ayam untuk buat ayam goreng. Ada mee goreng ngan Kuew Tiau Goreng...masa persediaan SA x larat nak bangun..sakit kepala plak tetiba..kebetulan SA tengah Gerd, Badan banyak sangat angin..so adik- adik jer sediakan makanan...orang paling happy dah tentu- tentu si kembar, Dida dan Aidan..


Masing- masing nak duduk dekat ngan kek..senang nak tiup katanya


Pak Teh nyalakan lilin dulu


Cicir nama atuk...hahahaha...sabar jer la..


semua tengah ready nak nyanyi


Masa ni tengah nyanyi



Yeay...aidan ngan mama yang tiup lilin


Gigih Aidan nak tiup lilin


Satu lagi...


Yeay..Aidan dah 2 tahun...

Sambut simple jer ngan adik beradik macam ni...tak banyak makanan tapi cukup jer untuk kami...ayam goreng tu sedap...hehehe...goreng guna tepung bistari...dengarnya ada satu lagi sambutan birthday SAbtu ni untuk Aidan...amboi...bukan main retis lagi ko Aidan erk..sambut sampai 2 kali...merasa la SA tahun ni sambut birthday sebab jatuh pada hari raya ke 2. Sebelum- sebelum ni pada bulan puasa...sedih jer kalau birthday jatuh bulan puasa..korang pernah birthday bulan puasa?

3 comments:

  1. Happy Birthday🎂. Semoga semuanya terus diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki.

    ReplyDelete
  2. dapnya..coklat kek..feveret tu...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah