Friday, June 21, 2019

Pot Luck Raya Level 12 Makan Sampai Petang

Hi korang....

Haaa...tak pernah2 dibuat hari Jumaat SA berbaju kurung tapi demi menyokong kelancaran majlis Pot Luck Raya Level 12 ni makanya SA memenuhi syarat tema tena berbaju raya..baju raya kat rumah Seremban..ni baju tak raya je ada kat rumah sewa...nasib ada..sebab rasanya semua baju kurung SA dh hantar ke Seremban...asyik la order baju kurung cotton kat online untuk SA guna pakai kat opis..itupun jarang pakai sebab lebih selesa pakai skirt, dress ataupun office wear biasa...

SA kan baru join department baru seminggu ni..so diorang plan ni hari Rabu...laaa..rumah sewa SA memang takde apa perkakas dapur yang boleh SA masak ngan tenang, ada yg basic je makanyaaa....SA bagi duit je laaa...next week lagi la..SA busy dengan farewell plak ...makan lagiiiii.......


Dengan kakak2 otai


one more pose


dengan kawan opis Jiza...kami sebaya


selfie...

Jom tengok makanan.....awas kalau terliur....x dapat nak tolong..SA suka tayang makanan....


Makaroni bakar


Karipap sardin sedap..


kuih nona manis


Bombolini


Rendang daging


Kari Ayam utk roti jala


Roti Jala


Lemang


Buah-buahan


Anggur


Nasi lemak nyer condiments..nasindalam flusk


Peach Puding


Satay daging


Satay ayam


Rendang nasib


Sebenarnya sessi bergambar belum lagi...petang-petang skit katanya...nanti dh ada gambar SA share kat entry lain eh..level 12 ni memang suka part bergambar..part makan lagi depa suka...hehehe..habis la SA nanti ni...kena kerap puasa la..bila puasa sure x risau sangat kan...tapi confirm nanti kena paksa buka puasa kalau ada ada makan makan....

12 comments:

  1. YA Allah sedapnya SA. Kenyangggg. Btw, SA cantik :)

    ReplyDelete
  2. meriah la bila ada potluck raya kn..mcm2 menu

    ReplyDelete
  3. musim-musim ni memang perghh menu doa xmenahan hihi..sedap!!

    ReplyDelete
  4. wah sedap2 makanan.. best la kak ada geng suka ambil gambar dan geng makan

    ReplyDelete
  5. Meriah kak, Seronok tgk opis beraya. Ofis saya hrmmmm

    ReplyDelete
  6. Karipap sardin tu aduh sedapnya

    ReplyDelete
  7. Uishhh banyaknya menu tapii rendang nasib pun ada ye hehe

    ReplyDelete
  8. Wah, meriahnya sambutan raya di ofis SA.

    ReplyDelete
  9. Meriahnya makanan macam-macam ada hehe. Takpe Kak orang ajak makan kita makan.

    ReplyDelete
  10. aduhhh sedap2 makanannya tu! paling menggoda tengok bombolini dengan satay peach pudding tu!

    ReplyDelete
  11. Banyaknyaaa makanan, terliur pulak kita yang tengok. Hahah!

    ReplyDelete
  12. Rendang nasib tu ngeri nak makan.. hehehe.. Tambah kalau dia campur hati sekali.. Uish..
    Meriah makanan nya ye..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah