Thursday, June 20, 2019

Selamat Hari Lahir Amsyar Ke 3 Tahun...

Hi korang...

Sabtu lepas SA sempat attend birthday party anak buah SA sebelah abah. Sambil2 diorang buat open house. SA sebenarnya masa tu tak sihat, tekak bengkak dan rasa nak demam. Tapi gagahkan juga la diri ni sebab org dh invite kan..family semua nak pergi sebab ada yang tak beraya lagi ngan Mak Long sebelah abah ni...tabah kan aje la hati pi rumah orang tengah tak sihat...tahun ni SA tak buat pun open house..sama macam tahun lepas..sape nak datang call je..pandai la SA nak sediakan makanan..Alhamdulillah majlis walau kecik2 je tetap meriah sebab family sebelah abah ni memang ramai...


Ice cream cake


Tekak samit tapi pekena laksa...sedap laksanya


Tetiba Acu bagi anak dia kat SA...ishhh si debab ni...


Kat rumah jadi baby sitter, kat rumah orang pun jadi baby sitter


Abah melayan cucunya dan dan cicitnya...abah dh jadi Onyang..hahaha


Masa ni nak potong cake dh


Semua berkumpul nyanyi lagu birthday...


Aidan yang seiras dengan Amsyar


Sikembar, Dida dan kazen2 


Happy Birthday Amsyar


Korang nampak x? SA dh mula bercampur ngan sedara mara? hahaha..kalau dulu malas nak join apa-apa keraian..kalau pergi pun wedding je..itupun dalam keterpaksaan..Ada sebab sebelum-sebelum ni SA malas nak join..biasa la kadang x suka ngan banyak sangat pertanyaan, banyak kes-kes membawang, banyak kes sound2 direct. Tapi usia dh makin meningkat SA pilih untuk jadi matang..mana jemputan yang perlu SA attend, insha'Allah SA attend..itupun family terdekat la..tahun ni x banyak soalan cepu emas..tapi depa pandai..depa target anak dara SA plak...now time anak dara SA plak hangin satu badan sebab nenek2 dia asyik tanya bila nak kawen..aje giler la depa ni..anak den baru umur 15 tahun kot...agak-agak la soalan....

9 comments:

  1. hihihi...sian anak dara akk ya...kecik² dah dpt soalan cmtu ya...sabor je la yaa...hehehe..

    ReplyDelete
  2. Nice kek aiskrim Amsyar. Happy birthday Amsyar

    ReplyDelete
  3. Happy birthday Amsyar. Moga jadi anak soleh dan berjaya ye !

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari Lahir Amsyar Ke 3 Tahun.. meh kiss sikit sayang

    ReplyDelete
  5. Soalan cepu mas tu memang wajib kalau jump saudara mara😅. Tapi kalau kita asyik fikirkan tentang soalan tu, kita yang makin stress. Jadi, kita buat-buat biasa je.

    ReplyDelete
  6. haahhaha...tak menyabar diorang tu nak dapat ahli keluarga baru!

    kita pun kadang2 kalo balik kampung beraya, paling malas nak jawab soalan bila nak ada anak? hurmmmm

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah