Saturday, April 18, 2020

Pageviews Cecah 6 Juta....

Hi korang...

Saje-saje la tinjau pageviews blog kakak setelah sekian lama x check..perghhh..dah 6 juta dah all time history...siapa la yang rajin bertandang kat blog sendu kakak ni...dah la x rajin update blog sejak PKP ni...terima kasih pada korang yang sudi berkunjung ye ..tabahkan la hati korang baca ntah apa yang kakak merepek tu...🤭🤭🤭

Love korang sangat laaa....terima kasih diatas sokongan ...esok nak check AdSense kakak plak..untuk blog dh boleh cashout lom...haha...


Alhamdulillah sejak perintah kawalan pergerakkan ni..walau SA x rajin update blog sebab ikut mood kan...nampaknya pageviews meningkat. Biasa dalam 1K lebih je...kali ni cecah ke angka 3K. Memandangkan niche blog SA more to Lifestyle so senang untuk SA share apa apa yang terlintas di fikiran..kalau ada specific niche maybe terikat dengan niche tu sendiri contohnya parenting, masakan, kecantikkan dan macam-macam lagi kan...sebab tu SA pilih Lifestyle..banyak benda boleh share...

Terima kasih korang

21 comments:

  1. Saya la tu antara penyumbang page view. Hehe. Semoga terus sukses SA. Take care

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah. Saya masih jauh lagi. Sejuta pun belum sampai.

    ReplyDelete
  3. Tahniah, Kak SA. Blog saya jauh lagi nak sampai 6 juta pv tu😅.

    ReplyDelete
  4. wow, tahniah SA dah 6M. bukan senang ye.. Moga terus sukses! ^^

    ReplyDelete
  5. tahniah kak..kita nak cecah 1m pun semput..haha

    ReplyDelete
  6. Tahniah..
    Tahniah..
    Semoga terus rajin update blog

    ReplyDelete
  7. Tahniah...kita dah blog sejak 2009 pun 1juta je..kita pun malas nak update.. cerita ada..tapi asyik ke dapur je. Apa kes..PKP kan (pengumpulan ke perut)

    ReplyDelete
  8. Tahniah sis SA. Teruskan ke angka 7 pula.

    ReplyDelete
  9. wow...hebat SA. Alin time PKP jer rajin update blog ...kalau tak ke lautan hindi dah ...kekekke

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah..tahniah kak dah capai 6 juta!!

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah... Tahniah Kak SA. Semoga terus rajin dan maju menulis blog ye

    ReplyDelete
  12. wah tahniah kak.. kite nk dpt sejuta pn terkemut2

    ReplyDelete
  13. Wahhh.. Dah 6 juta.. Tahniah kak SA.

    ReplyDelete
  14. tahniah..wah dh smpai 6 juta.xleh lawan lg ni dgn SA

    ReplyDelete
  15. Tahniah kak..keep on blogging :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah