Wednesday, April 1, 2020

Kena Troll Cover Novel...Sabar Je La.....

Hi korang...
Pernah kena troll? SA kan tengah hot dengan kisah Akasia MRT...hahaha...hot la sangat kan....well baru-baru ni diawal PKP ari tu SA saje up gambar tengah migrain kat FB..tiba-tiba ada yg troll gambar SA tu jadi cover novel macam dalam gambar tu ha...hahaha..x boleh nak buat apa ..gelak je mampu..ni semua kerja adik blogger SA si Najeeb Abdullah...terhibur kejap walau tengah migrain masa tu...

Bila tengok balik cantik plak cover tu ha...pas tu ramai plak suruh buat novel...bukan sennag ye nak buat novel...masa pun xde untuk diri sendiri inikan pula nak buat novel. Dulu memang ada ada terniat dihati nak buat novel...tapi tak dan la dengan kesibukkan SA bekerja...

Setuju x cover tu cantik?

So SA simpan buat kenangan kat sini..mustahil la SA nak buat novel..hahaha....bila baca balik kan akasia MRT yang SA create tu mmg kelakar la...pertemuan yang tak disangka hanya kerana novel dan minat SA jadi medan perkenalan. Tapi kami hanya berkawan dan tak melibatkan perasaan..ada hati yang perlu dijaga..eh..eh...hahaha....

Jumpa lagi di lain entry....

Hari ni 1 April...tiada April Fool dalam hidup kita semua...hanya titipkan doa agar segala musibah ini berakhir segera ...

#StayAtHome
#KitaJagaKita

11 comments:

  1. cantiks sgt..kreatif yg edit tu..

    ReplyDelete
  2. Memang lawa muka depan untuk buat novel.
    Kalau buat novel, letaklah cover tu.

    ReplyDelete
  3. eh eh eh...hati siapakahhh...hahahha

    ReplyDelete
  4. bole buat novel ni dh ada cover hehe

    ReplyDelete
  5. Baik buat copyright cepat cover novel tu. Lawa & menarik. Mana tahu ada rezeki, even kita tak rancang pun :)

    ReplyDelete
  6. Betul SA..cantik cover ni..kreatif Najeeb tu..haha

    ReplyDelete
  7. haha..tuela busy kan kita ni..saya pun kena curi2 masa untuk update blog..tu sbb minat punya pasal..kalo xminat lama dah bungkus blog saya ni

    ReplyDelete
  8. ha ha ha ha...
    sure adam rindu nak jumpa SA di mrt :)

    ReplyDelete
  9. Menarik cover tu... Okay... meh LeYa try mengarang nanti ye.. Ahaks

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah