Tuesday, June 20, 2017

Hadiah Birthday Dari AFB

Hi korang...

Tahun ni birthday SA dapat 2 hadiah yang sangat- sangat SA suka...sapa plak yang tak suka hadiah kan? semua orang suka..so 6hb lepas birthday SA yang ke 39 tahun. As usual takde sambutan apa pun..sebenarnya tak pernah sambut pun..kalau ada pun dengan family je..anak- anak yang teruja nak potong kek..birthday sendiri beli kek sendiri so takde proper orang buatkan sambutan ke apa..hahaha...boleh cenggitu?

Tahun ni special dapat hadiah dari kawan- kawan AFB. Alaaaaa macam tau- tau jer la SA suka hadiah cutlery set ni...maybe sebab dah usia nak masuk 40an ni kan..so semua benda ke arah mak- mak tu memang suka..the best part masa nak bukak hadiah ni macam bukak hadiah kahwin 14 tahun lepas..hahahaha...bila nak merasa bukak hadiah lagi ni....


terima kasih tak terhingga buat PCL, Linda, Ewan dan CN


Selain dari cutlery set tu haa...

SA dapat hadiah berupa duit RM210.00 dari ahli- ahli AFB yang lain yang diketuai oleh Mommy Irra
SA tak tau berapa ramai dalam group yang lagi satu ni..tapi SA tetap nak ucapkan ribuan terima kasih yang tak terhingga. Untuk jumlah tu SA dah beli perfume dan barangan mekap. tak sempat nak amik gambar..hajat hati nak beli kasut raya tapi kasut dah banyak..nak beli handbag raya pun handbag dah banyak...so apa yang takde SA beli je la...nanti kalau rajin SA amik gambar perfume dan barangan mekap.

Terima kasih yang tak terhingga...Sayang korang AFB ketat2....

15 comments:

  1. Wah...bestnya SA...murah rezeki SA

    ReplyDelete
  2. Seronoknya. Murah rezeki Kak SA

    ReplyDelete
  3. Wah bestnya. Hadiah bestday merangkap hadiah raya.

    ReplyDelete
  4. syok la dia kan! lepas ni kalau guna sudu garpu tuuu senyummmmm jaa!

    ReplyDelete
  5. Rezeki akak... tahniahhh kak.. bestnyaaaa dapat hadiah-hadiah yang menarik

    ReplyDelete
  6. best kan dapat hadiah...lg best bila dpt hadiah yang kit suka kan....happy belated birthday....

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah ni rezeki best ni kak!

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah..rezeki dikongsi bersama. best dapat hadiah :)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah murah rezeki awak. Semoga terus murah rezeki ye. Best gak geng AFB ni

    ReplyDelete
  10. rezeki rezeki.. alhamdulillah =)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah