Friday, June 16, 2017

Sweet & Simple Pilihan Raya 2017 Suriaamanda

Hi korang....

Amboi...tinggal beberapa hari jer lagi kan nak raya...persiapan dah ok ke belum? Alaaa...SA masih mencari lagi beberapa pasang baju...selain untuk dipakai ketika pagi raya, SA juga perlu baju yang cantik untuk rumah terbuka...sibuk siapkan untuk raya jer kan...untuk rumah terbuka tak ingat plak...So korang kalau mengalami masalah lebih kurang sama dengan SA..apa kata terjah LAZADA je..macam - macam yang menarik sempena Riang Ria Raya 2017 ni.

SA kalau bab baju ni biasanya tak berapa suka yang merelip-relip. SA suka yang sweet, simple aje.Biasanya SA pilih yang plain..tak tau la kenapa tak suka baju yang bercorak.Kalau pakai baju bunga- bunga nampak pelik la... Raya 2017 ni SA takde specific tema raya tahun ni...selalu sedondon dengan anak dara kan..tahun ni anak dara request warna lain- lain. Rimas katanya...takpe la...kita check kat LAZADA je....


Baju Kurung With Balloon Sleeves - Vercato Azra in Navy Blue RM205.00


Neng Geulis Marlina Kurung Rose Pink RM259.00


Ashh & Annas Dayana Kurung Little Miss Bricks RM299.00


Eh...takkan mama jer nak melaram kan?Kakak Dania pun nak jugak....erm...dia biasalah..suka dress yang ala- ala princess macam kat bawah ni...amboi...tak nak kalah eh....bukan main lagi kakak kan...mama pun nak gak anak mama jadi tumpuan...nanti sapa yang nampak sure cakap...anak dara sapa tu....cantiknyaaaa...haaaaa...kan?confirm sepupu- sepupunya tanya beli baju kat mana ni...masa ni boleh la cakap...Apa susahhh... LAZADA kan ada....


Lace Slim Long Dress Baju Kurung Arab Loose - RM83.90 for Dania


Shop Your Raya Look with Discount up to 80%

Untuk pengetahuan korang jugak, Marhaban Ya Ramadhan dan Riang Raya Sale ni berlangsung daripada 19 May sehingga 30 Jun di mana korang boleh dapatkan special diskaun sehingga 90%!

Berbaloi- baloi kan?Nikmat Dikongsi Bersama!!!

Jom terjah sekarang sebelum melepas..http://www.lazada.com.my/riang-ria-raya

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN...

21 comments:

  1. Bergaya sakan la raya ni.. Cool..

    - ERAZ FADLI

    Jemput baca dan komen entri ini >> http://www.erazfadli.com/2017/06/susu-kambing-hayra-campuran-kurma-dan.html

    TQ :)

    ReplyDelete
  2. cantik2nya SA, apa lg grab jgn tak grab... geram nengok

    ReplyDelete
  3. All the best sis.. Cantik pilihan baju tu..

    ReplyDelete
  4. Uii lawa-lawa semuanya. Good luck kak SA

    ReplyDelete
  5. Beraya sakan la SA ya nanti..

    Ikhlas Dari
    Along Misuari

    ReplyDelete
  6. cantik-cantik baju pilihan kakak kita ni

    ReplyDelete
  7. Saya belum siap apa2 pun. Minggu depan kot. Tapi saya sorang senang je.

    ReplyDelete
  8. Kemainnn pilihan memasinggg, eheh~
    Nona yang nih ja~
    http://nonasani.blogspot.com/2017/06/baju-raya-nona-tahun-2017.html

    ReplyDelete
  9. cantiknya pilihan SA! dan SA kalau pakai apapun cantik hehe

    ReplyDelete
  10. rambang mata nak pilih baju raya ni..semua cantik-cantik kan

    ReplyDelete
  11. Cantik-cantik pilihan SA.. good luck ya :)

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum. Tahniah kerana anda terpilih sebagai salah seorang pemenang Duit Raya Giveaway by Abam Kie and Pals!
    Untuk keterangan lanjut dan cara untuk menuntut hadiah anda, sila klik pautan di bawah ini. Terima kasih dan Selamat Hari Raya Aidil Fitri 1438H. Maaf Zahir dan Batin.

    http://www.zukidin.com/2017/06/keputusan-duit-raya-giveaway-by-abam.html

    ReplyDelete
  13. wah !! shopping sakan kak SA.. hee~ kite pun layan Lazada nih..

    ReplyDelete
  14. good luck SA.
    aida tahun ni excited buat baju utk anak2 dara.
    excited beli kan diorang shawl...

    ReplyDelete
  15. Wahhh...simple and nice je pilihan akak...suke suke

    ReplyDelete
  16. Wah nice dan simple je pilihan akak..suke suke

    ReplyDelete
  17. Pilihan SA meletop sekali... untung ada Lazada senang nak shopping kan!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah