Wednesday, June 14, 2017

Selfie Bersama Fizo Omar Event Street Da'Wah 2017 Di KL Sentral

Hi korang...

Balik kerja semalam SA disapa Fizo Omar ni sambil dia bagi goodies bag untuk berbuka puasa bersempena dengan program Street Da'Wah 2017 di KL Sentral...terkejut SA sebab memang x perasan pun si Fizo Omar ni...SA kalau dah jalan memang menonong je..hahaha...apapun thanks to FO ni sebab SA dapat gak goodies..lepas dapat tu baru perasan semua pengunjung tak kira bangsa semua duk sandang bag kuning...laaa...rabun ke apa SA ni...tu la leka je jalan sambil main hp kan...bahaya macam ni...kalau Remy Ishak ada kan best..#ehhh. Ekceli SA tak minat pun Fizo tp dah ada amik jer la gambar ngan dia...


terus whatsaap gambar ni kat Dania...dia ckp mama ni asyik jumpa artis je..masa Dania dengan mama takde pun jumpa artis...alololo....


Ada grup buskers buat persembahan lagu raya...best suara diorang


Event ni under MRCB jugak kot..


Alaaa...terbalik plak gambar ni....malas nak betulkan...hahahah...ini yang ada dalam goodies bag semalam...


Alhamdulillah rezeki semalam...kadang SA lewat sampai rumah. Kadang dah azan baru sampai..boleh letak dalam kereta kan..senang nak buka puasa...benda2 macam ni perlu ada standby dlaam kereta sebab KL memang sesak dengan jammed. Tak KL la kalau tak jammed kan...hehehe...

Okey see ya next entry...

13 comments:

  1. Untungnye.. Dapat welfie dengan artis.. Banyak dapat like kan di FB

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...rezeki...
    sama la kak..klu nieyl pun sama menonong je jalan...

    ReplyDelete
  3. Seronoknya dapat bergambar dengan artis.. =)

    ReplyDelete
  4. Huyoo kak SA selfie ngan artis la. Alhamdulillah rezeki kak SA.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..betul SA bukan KL kalau tak jammed...hihihi..

    ReplyDelete
  6. bestnya kak. dah dpt goodies dpt jumpa fizo lg. hehe

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah rezeki tu kak. Boleh buat bekalan buka dalam perjalanan kalau stuck dlm jammed kan.

    ReplyDelete
  8. Lepas ni bergambar dgn ai pulak ek.. ekekeke..

    ReplyDelete
  9. pernah sekali jumpa fizo omar ni ..masa launching zawara

    ReplyDelete
  10. Alhamdulilah..rezeki kan kak...at least dpt standby utk buka puasa

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah