Thursday, June 15, 2017

Hati Terpaut Dengan KAAY Cosmetics

Hi korang,

Wanita dan makeup serta apa yang berkaitan dengan kecantikkan memang tak boleh dipisahkan. Apa je barang baru keluar sure nak guna..korang macam tu tak? SA ngaku memang SA macam tu...hahaha...bila dah beli simpan, sesekali guna. Tapi tidak pada lipstick KAAY Cosmetics ni. Sebab lipstick ni best. Lipstick pertama dalam Malaysia yang ada Minyak Kelapa Dara ( VCO). Sejuk je kat bibir bila kita pakai macam berangin la selain warna yang cantik, ianya merawat bibir korang jugak.Kalau rasa bibir korang kering boleh sapu vaseline skit and oles lagi lipstick.

SA tak suka warna terang- terang. SA suka warna pastel dan Nude macam tu...kalau pakai warna terang rasa pelik dan nampak pelik...








Dua batang lipstick ni tahan berapa lama kalau SA guna?

SA bukan all the time oles lipstick kat bibir..pakai pagi pi keja, basuh muka masa sembahyang zohor, pastu tanpa sebarang mekap sambung buat keja..Dah lepas asar baru mekap simple dan oles lipstick lagi sekali. pakai nipis je..hehehe..takkan nak pucat je muka kan...Kat opis SA ni ha..lengkap barang penjagaan muka SA. Memang akan cuci muka bila perlu especially kalau solat.

Korang pun sama gak ke mana yang kerja pejabat tu?

10 comments:

  1. cantiknya shade dia :O beli mana SA?

    ReplyDelete
  2. Warna dia menarik lah.

    www.liahasty.com

    ReplyDelete
  3. sama gak Sa, saya pun suka warna nude atau pastel..macam pelik pakai warna terang2..kat ofis pun complete barang mekap..lps solat zohor, make up semula...

    ReplyDelete
  4. Lama dah tak bermake up.. hehehe..

    ReplyDelete
  5. cantiknya shade yang dikeluarkan. Kalau fiza pakai sampai habis baru beli baru tapi kalau tergoda dengan shade yang cecantik, terus beli je..hihi

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah