Wednesday, June 14, 2017

Hadiah Untuk Pemenang Utama Top Komentator June 2017

Hi korang,

Mesti ni entry yang korang tunggu- tunggu kan? So..bulan ni SA akan bagi dua hadiah kat bawah tu kepada pemenang UTAMA top komentator untuk bulan June 2017. Hadiah satu set penjagaan muka jenama Ecowell dan wrislet Sophie Paris.

Kenapa sorang je pemenang kali ni? SA ubah term dimana SA akan bagi hadiah kepada pemenang utama sahaja. Pemenang yang lain SA akan masukkan link diorang dalam bloglist kat sidebar. Biasa la kos post pun dah meningkat kan..so SA dah bincang dengan panel2 berwajib so decided untuk bagi hadiah kepada pemenang utama top komentator aje. Kalau ada rezeki lebih insyaallah lebih la hadiahnya ye...



So korang...
Korang yang belum pernah jadi pemenang utama blog SA bleh la cuba nasib ye..kepada yang dah pernah menang boleh la bagi laluan kepada calon yang baru..bukan bermakna SA x hargai kunjungan dan effort korang ye..cuma ingin berlaku adil..baru masing2 boleh merasa dan SA nak galakkan budaya bersaing kat sini..

SA akan umumkan pemenang pada 1 July 2017,

Kita tengok sapa yang kena ye...

All the best korang....

14 comments:

  1. Wah bestnya. Murah rezeki kak SA

    ReplyDelete
  2. alaaa baru nak boom blog SA lagi huhu

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. Moga murah rezeki Kak SA. Tahniah kepada top komentator tu nnt

    ReplyDelete
  4. wah bestnya ..siapalah agak2nya yang bakal dapat hadiah kat atas kan ..moga murah rezeki sis SA

    ReplyDelete
  5. besntnya hadiah.. untung yang dapat

    ReplyDelete
  6. bestnye hadiah.....tahniah kepada bakal pemenang....

    ReplyDelete
  7. Bestnya... CikLa try kot2 ada rezeki. Hoho

    ReplyDelete
  8. Wah.. Hadiah yang ohsem.. Semoga makin murah rezeki SA

    ReplyDelete
  9. syoknya hadiah tu. Tahniah untuk mereka yang dapat nanti :)

    ReplyDelete
  10. hebat..wow..yes..bagi laluan dekat orang lain pulak menang ya..

    ReplyDelete
  11. aida x tegar :(
    sebab kekurangan masa.
    tak boleh challenge dgn org lain sob sob sob...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah