Thursday, June 8, 2017

Jom Join Grup Ping Entry Suria Amanda Di Google Plus

Hi korang,

SA terpanggil untuk tubuhkan sebuah komuniti di Google+ iaitu Grup Ping Entry Suria Amanda . Objektif group ni SA tubuhkan hanya untuk ping entry blog korang blogger untuk menaikkan lagi Page Views dan Unique Views dimana ianya mempunyai kaitan dengan traffic blog. Penting sangat ke traffic blog ni? Traffic blog sangat penting dimana client akan selalu request jumlah traffic blog untuk memudahkan mereka ketika offer sesuatu job. Sememangnya traffic blog sangat penting. Kalau blog kita sendu UV dan PV macam mana mereka nak bagi job kan? Macam mana mereka nak yakin yg blog kita mampu menarik pengunjung sekaligus mempromosikan product mereka?
Betul tak?


gambar sumber google


Tak dinafikan terdapat  banyak grup ping entry di Google+. Salah satunya yang SA baru create ni la..

KLIK SINI   https://plus.google.com/communities/116098995675283537572

Tekan je link diatas korang akan terus direct ke grup tersebut dan tekan button JOIN. Kalau sudi join la..mana tau dengan ping entry di situ traffic blog korang akan naik kan..sharung is caring kata orang...
Ye tak?
Sama-sama kita bantu antara kita untuk naikkan PV dan UV.

Good luck korang!!!!


9 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah