Saturday, June 10, 2017

Iftar MMC Di Hotel Istana

Hi korang semua,
Gara-gara lambat sampai rumah malam semalam SA tak bangun bersahur pagi ni..harap bertabah lah diri ni kan sebab kejap lagi nak balik Seremban. Semoga mampu bertahan sampai ke petang..Bercerita tentang majlis berbuka puasa semalam, SA dan kawan-kawan turut serta ke majlis anjuran MMC iaitu mother company SA kerja. Setiap tahun memang tak pernah tinggal dan memang kena pergi.Cuma tahun ni macam xde selera nak bergambar. Tak tau la kenapa..faktor usia kot...tapi sempat la ambil gambar 3 keping ni ha...macam biasa setiap tahun Iftar MMC memang buat kat Hotel Istana. Macam - macam agenda ada. Tak sempat nak menghayati sebab sampai pun dah lambat kan..pukul 7 baru sampai..duduk kejap kat meja pas tu dh berbuka dah...


First plate ambil Char Kuew Teow dan Butter Prawn..


Second plate ambil lemang seketui satay 4 cucuk dan rendang. Rendang memang terbaik la...


3rd plate ambil buah- buahan..

Bila balik masuk kereta je..SA rasa semacam..badan tetiba panas..batuk melampau pas tu singgah klinik jap...ooooo demam rupanya...demam mmg x kebah lagi la...memang tak boleh buat apa...so doktor bagi lagi antibiotik untuk 5 hari..ambil 2 kali sehari iaitu waktu sahur dan lepas berbuka...aduhai...confirm lambat elok ni sebab SA berpuasa kan....apapun terima kasih pengurusan MMC sebab jemput kami..walau ramai yang tak dapat hadir tapi kami semua happy je..next week insyaallah banyak jemputan berbuka...ikutkan esok pun ada berbuka puasa dengan Fazura dan Fattah Amin..tapi tak rsvp sebab kualiti time with family kan..

Okey la korang...nak bersiap balik Seremban


8 comments:

  1. wahhhh plate first tu meyelerahkan sgt

    ReplyDelete
  2. Syafakillah kak. Have a good enough rest ok

    ReplyDelete
  3. Seronok kan bila office ada buat majlis berbuka puasa macam nie.. Semoga cepat sembuh ya SA, take care

    ReplyDelete
  4. salam ramadhan cikkakSue tuuh., dan mugo cepat semobh., aminn

    ReplyDelete
  5. Ohhoo dah makan lemang.. tak aci 😃

    ReplyDelete
  6. Craving pulak tengok char kuey tiaw tu. Hmm sedapnya

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah