Tuesday, June 13, 2017

Cucu Atuk Ajin dah 8 orang

2057

Cucu Atuk Ajin?

Yea..itulah nama diberi kepada Abah SA...Atuk Ajin...sebab abah SA kan nama Mohd Zain...nama manja la konon tu...kalau kami dikalangan anak2 selalu sebut Pak Zain...what a commercial name kan.... #cucuatuk la ni dah 8 orang....yang sulung dan dh anak dara of course my princess Dania....tak boleh hilang cucu dia tu...confirm mencari mengalahkan jaga anak dara sendiri....mana pergi memang angkut ke hulu ke hilir....tak pernah tinggal kecuali mama kidnap bawak balik KL...itupun setiap jam call sampai kakak Dania rimas...zaman SA dulu mana ada HP ni semua kan..so agak selamat sikit cuma balik lambat confirm kena bebel 24 jam....

#cucuatukajin 5 orang perempuan dan 3 orang lelaki...semua ada peel masing2...jom kita tengok gambar..


Ainnul Dania Huda


Mohd Khairuzzikri



Ezarra Adeliya


Ezarra Aressa


Aleesya Qhaira Wilda 


Mardhiah Khairinna


Muhamad Taufiq Shaqil


Ezra Aniq Aidan

Haaaa....

Cukup tak 8 orang....

Cukup la sementara ni kan...baru jer dapat 2 baby baru tahun ni....tak tahu la akan datang macam mana...kalau keluarga sebelah Abah SA kan...sebelah Mak Long jer dah ada 30++ cucu...lagi havoc. Kalau berkumpul raya memang penuh rumah diorang...kalau bergambar satu keturunan SA rasa kan...x muat lens kot...hahahaha....
Apapun.. sebenarnya seronok ada anak- anak ramai..cuma SA jer la..ntah bila nak ada anak lagi...ntah bila nak panjangkan keturunan...alaa..malas nak sebut la...kalau sebut hati jadi risau...
Semoga anak- anak SA diatas ni semuanya membesar menjadi anak- anak yang soleh dan solehah...besar menjadi orang yang berguna dunia dan akhirat...

Amin..ya rabbal alamin...


8 comments:

  1. comelnya kembar. wah dapat baby baru lagi! best la dorang nanti ada sepupu sama umur

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah rezeki cucu tu semua kak. Comel lah si qhaira tu. Rasa nk cubit je pipi dia. Hehe

    ReplyDelete
  3. meriahkan ramai ramai.....si kembar berdua tu, mmg betul2 sama, klu rietta ni, mesti ssah nak cam yang mna satu...

    ReplyDelete
  4. tambah meriah la raya tahun ni ye SA....

    ReplyDelete
  5. Ni pun dah cukup meriah SA..tambah lagi akan datang, tambah tambah tambah meriah lagi rumah atuk ajin..hehe

    ReplyDelete
  6. Lagi ramai lagi meriah kak SA. Bestnya anak sedara ramai ni.

    ReplyDelete
  7. Wah meriah... Cucuk Tok Aril baru 9. Lebih satu dari cucuk tok Arin. Ni kalau sekali berjumpa semuanya mmg terangkat umh. Hihi

    ReplyDelete
  8. Wah ramainya...ayah saya cucu die nak masuk 6 org...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah