Monday, June 5, 2017

Dapatkan Pulangan Tunai Di ShopBack Malaysia

DAPAT PULANGAN TUNAI DENGAN HANYA MEMBELI BELAH 


SA telah dijemput untuk mencuba rangkaian ShopBack yang menjadi sebutan ramai dikalangan pencinta online shopping dan secara ringkasnya, SA tidak pernah mendapat peratusan daripada wang SA belanjakan semasa membeli-belah dalam talian sebelum ini. . SA menggunakannya untuk mendapatkan sesuatu yang baru untuk diri sendiri di Zalora, Lazada dan pelbagai lagi website membeli belah online yang berdaftar di ShopBack.Siapa tak nak kan..dah la kita belanjakan duit sendiri tetapi selepas itu kita dapat semula pulangan tunai.Menarik tak?Sebab tu SA lebih selesa dengan online shopping dari menghabiskan masa menghadap kesesakkan jalanraya, cuaca panas dan orang ramai yang kadang- kadang buat SA rimas. Membeli belah kini terlalu mudah. Hnaya di hujung jari sahaja. Klik- klik, pilih, bayar dan barang pun sampai kan?Tak payah fikir kesesakkan lalu lintas, parking atau cuaca. Sungguh mudah.

Apa Itu ShopBack?


Jika korang kerap melawat kedai-kedai fesyen talian seperti ASOS, Zalora, Lazada dan Shopbop atau membeli tiket perjalanan atau penginapan dan menempah di Rail Eropah, Expedia and Agoda, korang akan mendapatkan sebahagian dari wang kembali dari masa ke masa dan mengurangkan perbelanjaan anda.Dalam ertikata yang senang difahami, korang akan dapat semula duit korang. Betul ke? Yes...ianya adalah serius..tolong lah percaya. Mesti ada yang masih tak tau apa Shopback Malaysia dan bagaimana ianya berfungsi kan ? meh aku cerita sikit.. Shopback merupakan platform berkonsepkan memberikan kemudahan untuk membolehkan pembeli membeli-belah secara online dengan lebih 500 peniaga online yang terdapat di laman web Shopback dan memberikan pulangan tunai dari setiap perbelanjaan sehingga 30% pulangan tunai tau ! menarik kan ?

  

Apabila korang menjejak di laman web Shopback buat kali pertama, Korang akan melihat dua bingkai pada skrin korang,satu di sebelah kiri dan yang utama di sebelah kanan:



Korang diberi pilihan untuk mendaftar terlebih dahulu menggunakan akaun Facebook korang atau pun mendaftar guna email..ikut keselesaan korang dan ianya adalah sangat mudah.Setelah mendaftar dan mendapat pengesahan secara automatik korang dah boleh membeli belah di ShopBack.

SA telah pun melalui pengalaman yang sangat- sangat mengujakan.Jom ikut SA tengok apa yang menarik di ShopBack.Malaysia


1. Hermo


Di Hermo korang akan dapat 20% Cashback....wow..


2. qoo10


Di qoo10 korang akan dapat 4.0% Cashback


3. Zalora


Di Zalora korang akan dapat 9.0% Cashback




Dapatkan keperluan Hari Raya korang dan pulangan tunai bakal diterima sehingga 11%


Menarik kan?

Haruslah menarik kalau korang sememangnya kaki online shopping macam SA, Sapa yang tak suka kalau dah habiskan duit at the same time dapat semula duit kan..Ada yang masih tak faham dengan kaedah yang diperkenalkan oleh ShopBack.Malaysia?

Jom tengok video yang SA sertakan di bawah untuk memudahkan korang faham apa itu ShopBack.




Jangan kata SA tak payung ye... kalau dah faham dan teruja nak shopping... Cepat- cepat daftar di ShopBack.Malaysia dan korang dah boleh shoppinggggg...yeay...Tak lama lagi nak raya kan..boleh la korang beli apa yang berkenan di hati untuk Hari Raya Nanti.

Selamat mencuba dan Happy Shopping!!!

19 comments:

  1. Menarik... Tak pernah shopping dekat shopback lagi.

    ReplyDelete
  2. bagus ni..
    nieyl pun dah lama x check account shopback nieyl...
    kot² boleh shopping free..hihihi

    ReplyDelete
  3. Sekarang macam-macam pilihan ada untuk kita sopping dari rumah ja kan..

    ReplyDelete
  4. Bagus lah..lepas shopping dpt duit plak

    ReplyDelete
  5. wa.. tak pernah shopping kat shopback lagik !! dan dan terus bukak laman sesawang nya..

    ReplyDelete
  6. Pernah daftar tapi tak pernah guna lagi..

    ReplyDelete
  7. masalahnya saya tetap tak pandai nak dptkan balik cash back tu..hahaha

    ReplyDelete
  8. menarik ! i ni kan suka shopping..

    ReplyDelete
  9. berapa lama akan dapat semula wang dari shopback...memang boleh cash atau dapat kredit untuk belian seterusnya?

    ReplyDelete
  10. Untung utk kaki shopping online kan kak SA

    ReplyDelete
  11. Macam best je...
    Boleh la shopping di shopback pula pas ni

    ReplyDelete
  12. macam best je..shop back tak pernah try lagi..

    ReplyDelete
  13. Shopback memang the best 👍👍
    Dah setahun lebih husniey guna.. Ramai yang masih tak tahu 😅

    Btw your new followers #1516 😊😊
    Salam Ukhuwah sis

    ReplyDelete
  14. nak cubala..boleh dpt duit balik kan

    ReplyDelete
  15. Ramai yang duk kata pasal shopback ni. Tak cuba lagi. Nanti nak cuba la. Macam best je

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah