Wednesday, June 7, 2017

Hadiah Hari Lahir Yang Tidak Ternilai

Hi korang,
Semalam 06062017 birthday SA yang ke 39 tahun, memandangkan bulan puasa memang takde apa-apa sambutan pun..5hb lahir plak anak buah SA yang baru iaitu adik kepada si kembar. Alhamdulillah tahun ni SA dikurniakan 2 orang anak buah lelaki..seronok betul rasanya sebab keluarga SA sendiri ramai anak perempuan.Baru la tahun ni merasa dapat anak lelaki.Bertambah lagi rezeki semua so tahun ni duit raya kena sediakan lebih sikit..SA dah ada 7 orang anak dah tahun ni...meriah betul..automatically Adik baby jadi hadiah buat mama..mama jugak pergi jemput adik baby kat hospital walau dalam keadaan tak sihat.


Adik baby dan mama..


Adik baby keluar ngam- ngam Anniversary Ayah& ibunya dengan berat 3.16kg

Selamat hari lahir adik baby. Nama belum ada laa..ada la 2 nama yang belum2 official. So kita panggil adik baby ajer yer buat masa ni...adik baby ni kuat menangis dan kuat menyusu. Suaranya je dah nyaring satu rumah berbanding baby Taufiq yang takde suara...maksud SA baby Taufiq suara antara dengar ngan tak dengar je...

Nanti SA update apa nama Adik baby ye..

8 comments:

  1. comelnya adik baby! btw happy birthday SA! stay young hehe

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah....
    Baby ramadhan...
    semoga menjadi anak yg soleh di dunia dan akhirat

    ReplyDelete
  3. Happy Belated birthday kak. seriously akak dah 39? 0,o

    comel baby tu. pandai pulak dia carik tarikh cantik kan, heheheh

    ReplyDelete
  4. shamelllnyeee dia... sonok bila ada baby..

    ReplyDelete
  5. tahniah dpt anak saudara baru :)

    ReplyDelete
  6. Happy birthday kak SA. Aritu dah wish kat fb hehe. Comeinya baby tu. Rindu lak bau baby hihi

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah