Wednesday, June 28, 2017

Sakan Beraya Dengan Handbag Linsey Haan Dari Mizzue Malaysia

Hi korang...

Cantik tak bag raya SA ni? Special thanks to Mizzue Malaysia diatas kepercayaan dengan menaja handbag yang merecik cantik ni ha....seronok betul raya SA tahun ni bila dapat handbag sponsor tau...warna yang cantik dan comel. Sebagai seorang blogger dan wanita berkerjaya yang selalu ke event dan majlis- majlis corporate office, SA memang perlukan handbag yang sesuai untuk setiap occasion. Apapun dengan Linsey Haan ni..SA tak perlu risau andai handbag SA tidak mengikut tema kerana Linsey Haan sesuai untuk semua majlis. Smart Kasual, Corporate, Formal dan sebagainya. Boleh juga dijadikan sebagai clutch bag atau cross body bag...kalau bawak pi majlis rumah terbuka akan datang pun ok ni....



Sesuai dijadikan clutch bag

Jom tengok gambar SA memperagakan handbag Linsey Haan di pagi raya yang lepas...matching plak dengan baju raya SA kali ni...Mizzue Malaysia memang mempunyai koleksi handbag yang sangat- sangat meletop uolls...kalau boleh semua SA nak grab..memang semua cantik dimata SA....ikutkan SA ni jenis particular kalau bab handbag ni..sangat- sangat cerewet. Tapi dengan koleksi Mizzue SA memang tak banyak komen. Semua design sangat cantik...


comel tak?


trendy



Kenapa handbag dari www.mizzue.com.my harus menjadi pilihan?

  1. Design yang trendy mengikut peredaran masa. Hanya satu design untuk satu handbag.
  2. Kualiti yang terjamin setanding jenama terkenal dan tahan lama
  3. Banyak pilihan dan warna yang menarik mengikut citarasa
  4. Harga yang berpatutan
  5. Ruang compartment yang besar mengikut jenis handbag
  6. Sesuai untuk semua majlis dan sangat Lady- Like


Sepertimana SA teruja korang pasti akan teruja apabila mengunjungi website Mizzue..tak percaya?
korang boleh skodeng social media diorang...

Shop online > http://bit.ly/2tmBX5n

Discover our full range of products > http://bit.ly/2tmBX5n

Website : www.mizzue.com.my

Facebook : https://www.facebook.com/mizzuemy/

Happy Shopping!!!!!

15 comments:

  1. Cantikkkk...selamat hari raya SA...

    ReplyDelete
  2. cantik..rabia beli beg mcm ni jugak..tapi jenama furla lah..beli dlm ig

    ReplyDelete
  3. wow mmg cantiklah handbag ni

    ReplyDelete
  4. HUwaaaa cantiknya bag dari mizzue ni... Nak usha jugak la..

    ReplyDelete
  5. Comel sungguh beg tu kak. Kena pula dgn bunga dekat baju akak tu. Mmg beg dr mizzue ni cantik2. MIL ana salah seorang pembeli mizzue. :)

    ReplyDelete
  6. Cantik SA, nanti boleh Kak Sue cuci mata..

    ReplyDelete
  7. Yg ni pun cun gk.. simple je.. tp trendy

    ReplyDelete
  8. uish lawa gak.. suka yang ada tali2 besi tu..
    nampak elegen..

    ReplyDelete
  9. Mesti la lawa wana pink lagi .. Jelly i menengok nya hehehe =P

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah