Monday, June 19, 2017

Cubaan Baby Taufiq Menggoda Mama..GAGAL...

Hi korang...

Jumaat last week dapat gambar kat bawah ni..korang rasa apa perasaan SA? hahahaha...yang benarnya geram...selebihnya stress sebab anak- anak SA blom dapat apa2 lagi..hahaha...duit raya je cukup tak? Bukan main lagi Ibu si Taufiq ni hantar gambar cubaan menggoda mama...apa..ingat mama senang di goda ke?


Mama: Boleh...kalau nak baju Superman kena panggil "MAMA"dan ayat tu kena mama yang dengar dengan telinga mama sendiri ok?




Hahhaa...kelakar kan...

Macam kena jer plak ayat tu ngan reaksi dia...tak sempat la mama nak shopping baju raya Taufiq..mama bagi duit raya jer la nanti...mama punya kelengkapan raya pun x settle2 lagi Taufiq oii...

Tahun ni Taufiq buat pertama kali beraya dan tahun ni jugak Taufiq akan beraya di Perlis dulu..baru balik Seremban raya ke 3 nanti...

So mama bagi duit raya RM2 jer nanti..ok?

Budak tecik mana bleh pegang duit banyak2 kan?

Nanti hilang ..rugi...

Hhahaha....larikkkkkkk......

18 comments:

  1. alalalala..
    cutenya dia goda mama yaaa...
    cair tak?klu aunty nieyl dah cair dah ni....

    ReplyDelete
  2. serius memamng comei.. Sian taufiq mama kasi dia rm2 jew.

    ReplyDelete
  3. Mama tak tergoda, tapi auntie Sal yang tergoda cmane nih?hehe

    ReplyDelete
  4. comelnya hahahaha reaksi muka dia kena betul dengan ayat ayat tu eeee geramnya tengok baby hahaha

    ReplyDelete
  5. Alahai.. comel bangat nie.. cubit sikit pipi tu..

    ReplyDelete
  6. "amboi mama... RM2 je ke... uwaaaaa....", jawab taufiq.

    ReplyDelete
  7. Alo alo comeinya Taufiq. Mintak mama lebih sikit RM2.00 tak cukup tu hihi

    ReplyDelete
  8. Comelnya .. cium sikit boleh .. :)

    ReplyDelete
  9. hahaha.. comelnyee.. pandai sungguh dia buat muka :D

    http://www.syahirahvaliant.com/2017/06/pencarian-sponsor-giveaway-nurul-friends.html

    ReplyDelete
  10. alaaaaa comeynya diaaaa hehehhe

    ReplyDelete
  11. hahaha.. kalau teman nengok depan2 pun cair.. kih3

    ReplyDelete
  12. dapat duit raya pun okaylah kan baby taufiq :)

    ReplyDelete
  13. Hahahaha....comel je mtk baju superman

    ReplyDelete
  14. ComelDah afiq ni.. nak gomol je rasanya

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah