Monday, January 7, 2019

Buku Resepi Menanti Pemenang Top Komentator Januari 2019

Hi korang...

Yeay hari ni Isnin dah...minggu ke 2 di tahun baru..amacam kerja? okey ke? SA ari ni good mood..hahaha..azam tahun baru x nak la bad- bad mood ni...kang bad mood terus selalu sangat sakit..dah la bulan ni bulan appraisal..semua kena jaga especially attendance kan...so untuk bulan ni kena behave..eh..untuk bulan- bulan akan datang pun kena behave...dah la tahun lepas dari bulan 10 sakit..MC pun banyak..walau tak habis pun entitlement...but still SA rasa macam bad record untuk pencapaian SA...

Okey la tak nak cerita banyak SA ada berita baik buat semua readers and followers...SA nak bagi hadiah untuk top komentator setiap bulan macam biasa seperti tahun- tahun lepas..insyaallah rezeki ada kan..berkat doa semua orang juga..kali ni SA nak bagi bukan satu...tapi dua hadiah berupa buku resepi Checf Selebriti iaitu Chef Norzailina Nordin. Beliau memang tak asing lagi dalam dunia masakan. Masakan pun simple dan mudah je nak belajar...buku resepi ni merupakan panduan langkah demi langkah untuk korang yang baru nak belajar memasak. Untuk yang dah pandai memasak pun ianya sangat- sangat membantu tau...



Sajian Barat Cepat & Mudah


Resepi Mee, Bihun dan Kuetiau


Haaaa...

Kedua- dua buku resepi ini akan menjadi milik pemenang utama Top Komentator January 2019. Hanya satu pemenang sahaja yang di cari...ok kan?

SA buka contest ini semula dan akan berakhir pada 31 Januari 2019.

Pengumuman akan di buat pada 1 Februari 2019 nanti...

Kita tengok siapa yang bakal menjadi pemenang ye.....Korang boleh komen mana- mana entry tak kisah yang terbaru atau yang lama- lama sepanjang SA blogging...

All the best.....

20 comments:

  1. Wowwww best ni...nak mencuba juga laaa...

    ReplyDelete
  2. wow..bestnya hadiah..nnt nak komen banyk2 la..:)

    ReplyDelete
  3. nak komen banyak-banyak lah nanti.. best ni

    ReplyDelete
  4. Wah.. Hadiah yang sangat ohsem.. semoga bertuah.. aamiin..

    ReplyDelete
  5. wah seronok ni sape yg dpt nanti...

    ReplyDelete
  6. Wahhh menariknya hadiah. Dapat 2 buah sekaligus tu.

    ReplyDelete
  7. waah bestnya dapat buku resepi, dapatla tambah2 idea pagi2 nak masak bekal anak & suami

    ReplyDelete
  8. Wahhh dapat buku resipi, bestnya!

    ReplyDelete
  9. siapa yang bertuah tu ya , good luck everyone

    ReplyDelete
  10. bestnya kalau dapat...walaupun tak rajin pun masak

    ReplyDelete
  11. Untuk yang suka memasak r yang tak berapa tahu nak masak.

    ReplyDelete
  12. waaa...best ni..kena rajin tinggal komen la gini..haksss

    ReplyDelete
  13. Wahh macam best je buku resepi tu..

    ReplyDelete
  14. wahhh bagus buku resepi ni.. boleh belajar masak

    ReplyDelete
  15. Wahhh siapakah yang akan menjadi pilihan tu hehe

    ReplyDelete
  16. menarik buku masakan nya hee.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah