Wednesday, January 30, 2019

Berita Baik!!!Tambahan Hadiah Untuk Top Komentator January 2019


Hi korang...

SA terlupa nak buat announcement....SA nak tambah hadiah buat Pemenang Utama Top Komentator January 2019..SA nak bagi sample PURESH ni..jangan risau sebab expired dia lambat lagi iaitu 06.05.2020 untuk Moisturizing Cream, 31.10.2019 untuk UV Protector dan 30.04.2020 untuk makeup cleansing gel...SA dapat tapi tak gunakan pun..so SA nak bagi tambahan hadiah untuk menaikkan semangat korang komen kat blog SA ni...

Cepat ye...tinggal esok jer lagi nak tau siapa pemenang dan announcement SA akan buat 1hb nanti...ok?

Kita tengok siapa yang kenaaaa.....tungguuuuuuu.....

15 comments:

  1. Wahh.... Semakin menarik la hadiah-hadiah top komentar blog kak SA ni..

    ReplyDelete
  2. wah best-bestnya hadiah akak nak bagi tu..

    ReplyDelete
  3. Wah wah menarik ni hadiah top komentator ...

    ReplyDelete
  4. menariknya hadiah tapi mcm taksempat je 😂

    ReplyDelete
  5. Waaaa huntunglah pada merekaaa...tahniah buat mereka yang bertuah...

    ReplyDelete
  6. wow2...berita gumbira ni..kena komen banyk2 lagi ni..hehe.. tengok2 esok org lain kat atas skali utk pengomen tegar bulan ni..hihi

    ReplyDelete
  7. Wahhh bestnya tapi yang jelas bukan ciktie ni heheh

    ReplyDelete
  8. Bestnyer dapat sample PURESH tak pernah guna.. menarik

    ReplyDelete
  9. wah..menarik hadiah tambahan dia, tau...

    ReplyDelete
  10. Wahh untung siapa yang dapat ni nanti. Heheh :)

    ReplyDelete
  11. Seronok bila dapat hadiah tapi Ai tak dapat join dek sibuk dengan tugasan hakiki..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah