Thursday, January 10, 2019

Halah..Halah..Halah...Terjebak Suka 4 Fingers Crispy Chicken

Hi korang...

Aduhai hari ni bz betul la..x sempat nak bersosial kat blog sendiri..habis la pv dan uv SA hari ni..dah la pv jatuh merudum sejak tahun baru ni..idea nak mengomel macam dh hilang dh..halah..halah..halah....parody #kaksuria pujaan hati kanda...femes dah ayat tu sekarang ..trending jadinya..semuanya gara-gara watak sebagai kakak yang dibawa oleh Reen Rahim...SA suka dia la walau karakter dia macam sewel skit...ngan kain batik and tshirt dia...hahaha...nasib SA sendiri tak pandai pakai kain batik...

Okey la...siapa suka meratah ayam 4 Fingers? ekceli SA jarang beli sendiri..lebih pada orang belanja..dan perisa SA suka mixed..sedap sangat...pas tu walau dah sejuk..ayam dia tetap crispy Senah oiiiii.....kalau beli 6 pcs tu...SA larat makan 3 pcs je...hahaha..dasar...konon leh habis...takde maknanya....sebab tu beli ala carte je...6 pcs RM15.90 rasanya...


Kalau x tau nak makan apa..atau malas nak makan berat..memang beli ni je la...


Sedap....eh..nak beli lagi la...

Ayam dia juicy, sos mixed ada rasa manis, pedas, masam sikit...eh x tau la nak imagine cane rasa dia...korang rasa sendiri laa erk.....hahaha..tp SA recommended pada  sapa yang nak makan ni je..masa lunch ke..masa santai-santai hujung minggu ataupun lepas opis lepak ngan kengkawan membawang ke...kan? halah..halah..halah....bukan x biasa membawang lepas opis....hahaha....nasib kat NuSentral ni ada satu outlet 4 Fingers tapi kannnn...selalu penuh..x berpeluang nak chill out kat situ....nyampah....beli take away aje la biasanya....ada yg tanya..makan ni je kenyang ke...kalau pagi ko dh melahap heavy breakfast...kira tengahari ok la nak makan acah-acah lunch...boleh la alas perut sampai petang...kalau ko sorang makan la..kalau 6 pcs kongsi 2-3 org mmg x cukup la...nanti nak skodeng menu-menu lain plak la...4 fingers ni banyak je menu-menu lain..

19 comments:

  1. Sedapnya.. suka makan ayam camnie sambil lepak-lepak.. tak pernah cuba lagi 4 fingers nie..

    ReplyDelete
  2. alahai..sedap plk nampak..terasa nak cuba jugak..namun apakan daya..jauh nun di kl..:)

    ReplyDelete
  3. suka ratah ayam macam ni. sedap!!..

    ReplyDelete
  4. Memang sedap, makan sampai menjilat jari. . Eh, itu trademark brand lain, hehehe.

    ReplyDelete
  5. Aduh kita yang tengok ni ngences terus jadinya. Rasa nak beli skrg juga.

    ReplyDelete
  6. Sesuai makan cenggini ja sambil layan layan novel atau telenovela..eh, lapar la pula.

    ReplyDelete
  7. Alamak sedapppnya terliur Rabia tengok ni

    ReplyDelete
  8. Belum pernah makan, kalau jumPa nt nk try

    ReplyDelete
  9. Kita pun sama, suka ayam dia, haritu beli sampai 3 set hahahaha...
    Puashati makan...

    ReplyDelete
  10. Tak pernah jumpa lagi ayam 4 fingers ni...mcm teringin pulak nak cuba ...nyummmm

    ReplyDelete
  11. Liez takpernah cuba lagi tau 4 fingers ni..
    sebab satunya yang dekat ada di KLSENTRAL kan.. tu yang macam payah nak pergi

    ReplyDelete
  12. sedap kan 4fingers ni..kita pun suka..memang puas hati makan kat situ

    ReplyDelete
  13. one of my fav ni... memang layan kalu panas2.. pernah tapau bawak balik sini, tak sedap. kena makan kat sana jugaks..

    ReplyDelete
  14. aritu kt sunway pyramid ingt nk try la 4finger ni sbb tgk tkde pn q pjg...sudahnya ankdara tu nk mkn restoran lain..tk jd la maknya nk try hehe

    ReplyDelete
  15. aolamak sedapnya katne jual ni kak

    ReplyDelete
  16. Akak sendiri blm pernah rasa 4 fingers ni, tapi adik2 dah bagi 5 star review. Mudah2an akan buka cwgn di Sabah.

    ReplyDelete
  17. Sedaaap kan kak, Nani suka ratah macam tu aje. Heheh :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah