Tuesday, January 15, 2019

Terima Kasih Yang Tidak Terhingga.....

Hi korang....

Dunia sosial media SA especially Instagram pasti akan suram tanpa sokongan dari rakan- rakan yang menjadi follower dan sesiapa sahaja yang sudi support SA yang selalunya sendu ni..hahaha...satu kepuasan yang tak terhingga bila buka akaun instagram nampak ribuan like dari kesayangan SA semua ni....mood boleh jadi best jer hari- hari kalau macam ni tau...bangga rasanya..ada yang sudi likes..ada yang sudi komen..mana sempat SA balas tu..SA akan balas..kalau lambat sikit pun SA akan balas gak....sekarang pun SA dh wujudkan IG kedua yang lebih pada masakan...kalau bleh nak asingkan..takleh combined nanti pening..kan?













Sebenarnya ramai lagi yang rajin liked IG SA...tapi sayang nya tak sempat nak screenshot dah terlepas dah...insyaallah kepada mereka- mereka yang rajin liked IG SA hari- hari ni SA balas semula ye..kalau takde buat apa dalam MRT nanti SA cuba liked..itu cara SA hargai followers SA . Sayangnya tak tau nak appreciated macam mana kalau kat IG..kalau bleh create likers paling banyak dah lama SA bagi hadiah dah...hehehehe..nak kira satu- satu memang tak dapek la bak kata org Nismilan...kalau tak kerja bleh kot monitor..itupun bukan senang kan....so korang...kalau belum follow kawan- kawan kita kat atas tu...boleh la follow...

33 comments:

  1. Happy bila rakan rakan support each other ...

    ReplyDelete
  2. waahh! ramainya orang like gambar SA. tahniah sis

    ReplyDelete
  3. HAPPY SANGAT-SANGAT BILA ADA YANG SUDI SINGGAH KE LAMAN KITA KAN...
    #JMBELOG

    ReplyDelete
  4. saya pun ramai org like tap xsmpat nak SS. hehe..support sesama rakan blogger..:)

    ReplyDelete
  5. meriahnya..bertubi2 dorang like!

    ReplyDelete
  6. Seronok bila saling support each other macam nie..

    ReplyDelete
  7. Wahhh ramainya yang bom wall IG akak suria

    ReplyDelete
  8. Tahniah.. !! Setuju kita kaan lebih bersemangat bila dapat support dari kengkawan. Macam kak Nina sendiri, walau IG sendu tapi bila dapat likes komen dari kengkawan terharu sangat. Pastu pi boom laaa IG depa lak! Seronok. Hehee...
    Good luck SA, InsyaAllah . Kita Saling bantu membantu. 💪💪

    ReplyDelete
  9. Bagusnya ada kwan2 yg rajin bom2 ig akak kan. .
    Tahniah kak... Engagement bagus tu

    ReplyDelete
  10. Eh alamak. Ada kita jugak lah. Malunyaa! Hehe. Biasa lah saling boom mengeboom ni kan. Sama2 Like sama2, komen sama2. Good Luck SA!

    ReplyDelete
  11. Seronok bila buat macam ni. Sesekali boom kan untuk support each other. Lagipun perkongsian akak pun menarik juga!

    ReplyDelete
  12. Yeah...sebab Min pun suka terjah IG Kak SA yg best tuh..

    ReplyDelete
  13. Dulu saya rajin jugak nak like like and comment dekat ig yang lalu newsfeed saya. Sekarang ni lepas Aneeq masuk sekolah and ada baby baru, rasa makin tak ada masa nak buat semua tu. Maybe sebab baru nak adapt life macam ni. kene biasakan dulu then find time nak like and comment semula

    ReplyDelete
  14. Alhamdulilah, murah rezeki SA ramai kawan sudi support.nnt huda boom like insta SA juga yer. Semoga terus maju jaya

    ReplyDelete
  15. Tahniah kerana banyak rakan-rakan yang sedia berjuang dan membantu. :)

    ReplyDelete
  16. meriah nya..like2 dr rakan2 blogger...rmi2 berjemaah like tu..support each other kan...

    ReplyDelete
  17. MEriah IG SA dg likers2 semua...hahahaha..BC kurang sikit buka ig...selalu terlepas post2 menarik kawan2...nanti kita tukar2 like pula yaa...

    ReplyDelete
  18. Wah.. best giler bila IG kena bom, sure meletop IG SA kan!...

    ReplyDelete
  19. wahhhhh dorang memang terbaik. Support each other kan. Macam onie.. kadang kekangan masa tapi tetap akan balas kunjungan :)

    ReplyDelete
  20. wowwww so good they like all your photos! i guess this is the world now, you support me i support you, everyone have to rely on each other.


    How to deal with markets ups and downs?

    ReplyDelete
  21. bagus jga sebenarnya saling support kawan kawan.. lepas tu kita plak seronok sebab IG kita meletop. hehe

    ReplyDelete
  22. Wah.. jenuh kena boom yea .. hehe.. betul.. seronok bila ada support dari kawan2 yang selalu singgah, komen dan boom like camni.. baru kita perasan kehadiran diorang.. hehe.. pastu kita boom depa balik..

    ReplyDelete
  23. Bestnya ramai yg support,moga SA aktiv kembali

    ReplyDelete
  24. Yeah I am also very grateful for my friends to support, let's support each other as well, pass me your new IG :)

    ReplyDelete
  25. Wow ada nama kita hehehe bestnya terima kasih juga akak kerana selalu support kita dalam dunia social media ni hehehe hati-hati ada yang memerhati hehehehe wakakkaka..

    ReplyDelete
  26. Bila ada kawan kawan yang suport apa kita buat..kita akan lagi bersemangat. Tahniah..ramai yang support SA..moga SA akan lebih berjaya

    ReplyDelete
  27. Wahhh terbaiklah SA. Kita ni kadang-kadang tu xsempak nak bukak huhu

    ReplyDelete
  28. Rajin depa semua ni. Terbaik la. Happy bila ramai yang support kan :)

    ReplyDelete
  29. update lagi SA hahaha sha dah like semua gambar SA ;P

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah