Tuesday, January 1, 2019

Pengumuman Top Komentator December 2018

Hi korang....

Happy New Year!!!!!!

Entry pertama di tahun baru 2019...

SA nak umumkan pemenang top komentator untuk bulan terakhir December 2018...alhamdulillah untuk bulan terakhir ni SA dapat pengomen terbaru..tahniah buat Mrs Pip...As usual buat pemenang sila emailkan details anda di Suriaamanda@yahoo.com dengan tajuk Pemenang Top Komentator Dec 2018
Dengan pengumuman ini SA buka kembali medan....ecece..medan katanya...SA buka kembali contest Top Komentator 2019 pula dan SA mencari pemenang baru..Kita tengok siapa yang kena ye...


21 comments:

  1. Tahniah !! Tahun ni nak try masuk top komentator blog SA la pula. Hope berjayalah hehe

    ReplyDelete
  2. Happy New year SA.
    Tahniah kepada pemenang.

    ReplyDelete
  3. Yeah .. Happynya nama mrs pip jadi pemenang ...

    ReplyDelete
  4. tahniah pemenang...
    Selamat menyambut tahun baru 2019
    #jmbelog

    ReplyDelete
  5. Tahniah buat pemenang.. dan Selamat Tahun Baru 2019 buat semua..

    ReplyDelete
  6. happy new year SA....tahniah utk top komentar

    ReplyDelete
  7. wahh...bestnya...tahniah Mrs Pip

    ReplyDelete
  8. Selamat tahun baru 2019
    Tahniah Mrs Pip dan yang tersenarai

    ReplyDelete
  9. Wahhh... Bestnya dapat jadi top commentar

    ReplyDelete
  10. Wahh untung yang jadi top commentor tu 😍

    ReplyDelete
  11. Congrats pemenang :) Mrs Pip mmg rajin.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah