Saturday, March 2, 2019

Pemenang Top Komentator February 2019



Hi korang....

Sorry lambat umumkan pemenang top komentator February 2019 blog SA...bukan apa SA gigih mencari pemenang dan every month kalau boleh nak pemenang yang berlainan bukan yang sama..untuk itu SA gunakan random.org untuk cari pemenang..baru adil kan..bukan apa dulu pernah org pertikai pemenang yang sama je every time..betul kena percaya konsep rezeki..tapi bila ianya kerap kali berlaku SA x dapat teruskan contest ni sebab x suka org pertikai..
So untuk kali ni SA guna random.org sebab senarai tak berganjak pun..untuk top komentator bulan lepas pemenang dia adalah no 6....pemenang sila email details ke suriaamanda@yahoo.com. Tajuk email Pemenang Top Komentator February 2019. Dan mintak juga kerjasama pemenang untuk buat simple entry kemenangan dan hadiah diterima serta war2 kan contest ni..masukkan sekali link blog SA dalam entry tu...

Tahniah buat pemenang...dengan ini SA buka semula contest untuk bulan March..kita tengok siapa yang kena....

All the best...

13 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah