Sunday, March 3, 2019

Last Day Kak Yati As a Tea Lady Malakoff

Hi korang...

Sedih sangat apabila orang yang kita rapat selama ini dah tamatkan khidmat di opis...Takde dah gelak tawa, gurau senda dan takde dah kawan travel sama-sama..susah senang kami share..takde juga teman bermanja..seluruh staff Malakoff sedih dengan ketiadaan Kak Yati...Kakak tea lady kesayangan kami..


Sempat jumpa kejap..puas menahan tangis..x nak la ucapkan selamat tinggal dengan tangisan...nanti teringat-teringat...


Kak Yati dan Ela


Tak leh tahan tengok video ni..


Selamat berehat Kak Yati..lepas ni boleh rehat, main ngan cucu..ada banyak masa nak pi berjalan dengan anak-anak...semoga apa yang kak yati ceburi lepas ini akan menemui kejayaan...jaga kesihatan..Make sure jantung sentiasa sihat...rindu la kami semua dengan air tangan kak yati ..sampai jumpa lagi nanti....


13 comments:

  1. Allah..ini lah saat yang paling sedih. bila kawan rapat kita tiba2 resign. macam xde tmpat nak luah segala masalah. Moga kawan akak sentiasa gembira selepas resign nnt..:)

    ReplyDelete
  2. Allahu...sama sedih pulak kat sini...tapi awal-awal mmg terasa betul lepas tu baru la ok kan..huhu

    ReplyDelete
  3. Sedihkan bila ada perpisahan ni terutama orang yang kita suka atau baik dengan kita. Good luck utk kakak tea lady.....

    ReplyDelete
  4. bila org yg rapat lastday sure kita akan terasa kan

    ReplyDelete
  5. aduhai sedihnya tengok video tu..yg lebih berusia ni kita da rasa macam kakak-kakak atau mak sendiri dah kan...

    ReplyDelete
  6. Setiap pertemuan, pasti ada perpisahan. Part tu yg sayu je rasa

    ReplyDelete
  7. kak yati nampak masih muda wlpn dah bercucu..

    ReplyDelete
  8. alahai mmg sedih kalau kawan rapat dah tak de ...selamat bersara kak yati..

    ReplyDelete
  9. X mo tgk bideo tu.. Mesti taching.. Ai dh la hati tisu..

    ReplyDelete
  10. Selamat bersara..
    Setiap pertemuan, akan ada perpisahan..

    ReplyDelete
  11. berpisah itu adat...moga tabah

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah