Friday, March 8, 2019

Berangan Tak Salah Kan?

Hi korang...

Bagi seorang pencinta wanita yang sangat mencintai dunia masakan..adalah paling penting equipment memasak dia lengkap kan...periuk belangan SA hanya lah basic semata-mata. Tak complete pun kat rumah tu..tak de banyak benda..microwave takde..pressure cooker lagi la takde...padahal semua tu penting dan perlu ada dalam sebuah rumah kan...haha...eleh...mengada..ikut nafsu sangat kan...selama ni takde pun..boleh je masak kan?

Mengada lebih ni....tapi apa punn...SA tetap nak jugak Philips Pressure Cooker ni....nekad jugak nak beli ni...tunggu fulus jer....

RM379 di Shopee

Sempena hari wanita sedunia hari ni...SA nak berangan la skit..sikit jer la punnn..nak beli belum ada bajet..padahal boleh jer swipe credit card beli kat Harvey Norman. Tapi.......next week nak bercuti satu family besar SA..so banyak bajet nak guna...SA park dulu la si handsome ni kat sini dulu...masukkan jadi wishlist untuk birthday SA ke 41 tahun ni...mana la tau ada rezeki kan..dah la birthday tahun ni jatuh pada hari raya ke 2. Kalau dapat best ni..bleh masak sup tulang guna pressure cooker...confirm best kan sebab guna pressure cooker jimat masa memasak dan semestinya empuk daging kan...silap hb tulang pun bleh lembut...eh...itu lawak..hahaha...

Sape nak hadiahkan SA pressure cooker ni?

13 comments:

  1. Memang jimat masa betul tu SA.. nak juga boleh tak

    ReplyDelete
  2. Berangan dulu. Daripada angan-angan kita berusaha untuk capai.

    ReplyDelete
  3. berangan free tak pe masuk dulu dalam list cepat atau lambat InsyAllah akan dapat jugak. Selamat Hari Wanita

    ReplyDelete
  4. semoga tercapai cita-cita hendaknya

    ReplyDelete
  5. Juju ada periuk nasi philips pun dah suka sgt dah...kalau SA beli pressure cooker philips lagi lah bertambah juju suka...ishhhh rasa mcm nak terkenan sama sebab harga dia murah berbanding noxxa tau...

    ReplyDelete
  6. Mudah2an impian SA untuk memilikinya akan tercapai segera. Aamiin... :)

    ReplyDelete
  7. Mana tau dengan adanya entry ni tiba2 besday SA sok ada pulak peminat misteri yang hadiahkan... surpriseeeee hehehe

    ReplyDelete
  8. semoga wishlist kak SA menjadi kenyataan amin

    ReplyDelete
  9. SS apa pon tak ada... Piuk api pon tak ada... He He He...

    ReplyDelete
  10. Mudah2an angan2 menjadi kenyataan.

    ReplyDelete
  11. takpe, tak salah..hihihi...saya pun ada jugak impian nak memiliki pressure cooker ni...moga2 impian kita jadi kenyataan...ameen

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah