Saturday, March 16, 2019

Apadehal Sorang - Sorang...

Hi korang...

Korang kalau sorang-sorang pi makan ok tak? haaaa...apadehal kan...SA ok je kalau sorang-sorang..takde hal punya la...rileks je..bila makan kat mana-mana sorang - sorang masa balik kerja SA ok je..takde la sampai tak boleh nak makan..malu orang pandang-pandang la...elok je SA makan...SA x pernah kisah pun..asalkan perut SA kenyang..

Selasa lepas SA makan sorang-sorang lepas office..siap leh tgok drama Gepren marah Bopren bila order roti tisu...sampai2 je order roti tisu tu tinggi sedepa dan mmg makan ruang kat meja makan..bayangkan sedepa...Gepren pun x patut marah kot...makanan..dah bopren dia suka kan...nak buat cane plak ..siap ramai amik gambar roti tisu tu..terus popular roti tisu tu..bukan bopren dia la popular...amenda ntah gepren dia....


order air laici less ice


Maggi goreng telur mata


Pada SA takde salahnya makan sensorang..lagi laju makan..xde nak lepak lama-lama compare ramai kengkawan lepak sekali kan...sure melarat sampai sejam dua kan...

korang macam mana?

Lebih suka sensorang ke atau makan nak berteman...

Jom share...


28 comments:

  1. CT pun okay ja makan sorang. hehe dah memang xde geng nak teman tu redah jela sorang2. kadang2 tengok movie pun sorang wakakaka..

    ReplyDelete
  2. Mak ok je makan sorang-sorang. Tak payah fikir siapa yang kena bayar...hahaha...

    Apa sudah nya kisah GF dengan BF tu? Roti tu dia makan ke tak? :)

    ReplyDelete
  3. Kalau masa bujang dulu cik ash suka makan sorang2 bila waktu rehat kerja ke.. Loni tak kerja makan kat rumah makan jer bila perlu

    ReplyDelete
  4. Sorg2 lg tenang sebenarnya... Hausss plak tgk air laici tu

    ReplyDelete
  5. Masa belajar dulu, selalu jugak makan sorang-sorang. Iyela dah member ramai yang ada kelas. Kite je yang free masa tu. Takde hal la makan sorang. Nak segan apa, janji perut kenyang hehe

    ReplyDelete
  6. Husniey pun jenis okay je kalau lepak sorang sorang.. Tak perlu nak malu..

    ReplyDelete
  7. Bab laju tu betul SA. Pernah juga makan sorang-sorang tapi tu time lapar sangat-sangat la hehe

    ReplyDelete
  8. Sk boleh jer makan sorang. Makan ramai boleh, makan sorg boleh, tak ada masalah.
    Hurmmm.. Sedap plak tngok maggi telur mata tu malam2 ni maaaa...

    ReplyDelete
  9. saya jarang makan kat kdai sorng2..kalau tapau kt kedai sorng2 then mkn kat rumah.hehe.. cik nor jenis penyegan skit kalau sorng2..haha

    ReplyDelete
  10. Nieyl jarang makan dkt cafe atau kedai sorg².klu lunch pun makan dkt bilik sambil tgk movie hehehe

    ReplyDelete
  11. yaya pun ok je sorang-sorang..tak malu pun

    ReplyDelete
  12. menggodanya telur mata tu SA oi... dana tak kisah boleh je mkn sorang or mkn berteman, lagi lah bila kt opis ni keje ddk bilik sorang2... kira dh terbiasa la mkn sorang2...

    baru couple dh main marah2 dh kawin nnti mcmne agaknya... hahahhah

    ReplyDelete
  13. i selalu makan sorang-sorang. ME TIME yang sangat baguss

    ReplyDelete
  14. kita pun kadang2 makan sorang2 jugak...ye le, bukan setiap masa kawan2 kita free kan...

    ReplyDelete
  15. sejak dari zaman bujang sampai sekarang, saya selalu jer pegi makan sorang-sorang. ok jer. hehe

    ReplyDelete
  16. sekarang ni pun kat rumah tengahri kak ana makan sengsorang je SA huhu :)

    ReplyDelete
  17. uishh ! scroll laju laju .. akak puasa hari ni

    ReplyDelete
  18. i antara org yg ok je makan sorang2. dr dulu kala. no hal. dah lapar weii..

    ReplyDelete
  19. SS tak boleh sensorang... takut kena ngorat... ha ha ha...

    ReplyDelete
  20. I pun ok je makan sensorang. Boleh fokus kat makanan dan enjoy the food. Shopping pun kadang suka sensorang. Tak payah tunggu-tunggu orang ;)

    ReplyDelete
  21. Kak Sue kalau sorang-sorang tak lalu SA nak makan.. manja benooo.. hahaha.. tapi macam SA nie senang.. layan diri je kan..

    ReplyDelete
  22. takde salah pun kak.. ok aje

    ReplyDelete
  23. ok je kak.. sorang2 is never alone..

    ReplyDelete
  24. Dulu cam segan gak mkn sensorang kat kedai makan.. Tapi la ni, x heran.. Lantak pi la.. Jnji perut kenyang.. Betul, makan sensorang ni cpt sikit habis.. Idak la tersadai lelama kat kedai makan klu pi mkn ngan kawan2..

    ReplyDelete
  25. Ok ja mkn sorg2, no hal punya...
    Hahaha, siap ada drama lagi..

    ReplyDelete
  26. Sha memang selalu makan sorang2.. cepat sikit selesainya.. Nak makan apa pun srnang..

    ReplyDelete
  27. takde hal makan sorang2..hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah