Friday, September 3, 2010

Farewell Buka Posa

Aliff tom yam seremban...ok la makan kat sini...
sibuk tul si tukang amik gambar..org nak borak
makan..borak makan..
Lisa bab makan memang x toleh kiri kanan dah...
kami....

Oh...Bos kesayangan kami akan meninggalkan kami...huk huk..sedih....En Shah (yang pakai cermin mata)dah berenti...kenapa dia berenti itu Lisa x tau dan x pernah ambik tau..cuma lepas ni xde la lagi bos sporting yang wajib belanja kami makan....belanja main bowling and belanja karaoke...tak per la kan..nak buat cane..apa perancangan dia lepas dia berhenti kerja ni..moga sukses..tapi best..sebelum berenti dai belanja buka posa dulu..ini part dengan anak2 buah dia jer..yang official insyallah hari ni kat Allson Klana Seremban..buat En Shah..semoga sukses yer..jangan lupakan kami dan selalu2 la call..belanja makan pun kitorang sudi...hahahaha..x leh blah tul..makan jer....mana x gomok...

9 comments:

  1. hi awak, :)
    saya belajar kat uitm swk,
    sebelah je dgan unimas..
    swk memang best! dtgla lagi..:)

    ReplyDelete
  2. AKAK PUN CAM TU KALAU MAKAN TAK TOLEH KIRI KANAN.STREET PANDANG DEPAN.NGAPPPP.SEDAP

    ReplyDelete
  3. makan-makan itu dah macam culture org malaysia kan? :)

    ReplyDelete
  4. Diahani
    - rega tiket mahal nau...insyaallah kalau ada yang nak sponsor kami laki bini ni..sure kami sampai sana...

    ceroi
    - yum yum..

    kak ina mail
    - betulll...menikmati hidangan lagi bagus dari tgok orang

    gadisbunga
    - memang betul..makan2 ngan orang x leh dipisahkan..

    ReplyDelete
  5. lisa..duit baki pos tu dah bank in tadi..sori lambat..terlupa..ish..

    ReplyDelete
  6. orang baik memang selalu di kenang..makan kat mana steak tu ek.
    kira ok lah ada puluh-puluh tu..lelam nanti dapatlah banyak,,,sabar ajerlah yer

    ReplyDelete
  7. syoknya makan ramai2..
    baik betul bos..
    nanti dia dah pindah sape pulak nak belanja makan..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah