Monday, September 20, 2010

Im Back!!!Selamat Hari Raya....

Wah...nama pun Hari Raya kan..haruslah cuti panjang..amacam raya korang? mesti meriah kan..Tahun nih..raya Lisa xde la happening..biasa jer..BERHARI RAYA DALAM KESEDERHANAAN..katanya la...hehehehe..tahun ni amat bermakna sebab di pagi raya tahun lepas masih salam Mak dan Abah Lisa..tahun ni..salam cium tangan suami dan mak mertua dan abah mertua..ipar duai dan anak2 buah..perasaan? sebakkkkk....nak pulak kena dajal ngan adik sendiri..masa abh tengah mengalunkan takbir raya..diorang call Lisa and halakan hp kat abah..meraung Lisa tau..ikut hati malam raya tu jugak nak balik kampung..tapi sib baik my lovely hubby tahan..pujuk...sangat kurang sopan tau adik2 Lisa..kak long master mind dia..cheh..satu hari nanti diorang pun akan rasa apa yang Lisa rasa..tengok la..nak plak Ateh dah kena risik dan bakal bertunang bulan 1 tahun depan...pas tu sure kahwin kan...haaa...time tu kita tengokkkk...sapa lak yang terkena....apa pun Lisa nak ucapkan Selamat Hari Raya Aildilfitri buat semua reader Lisa..rindu kat korang..rindu nak jenguk rumah korang...slow2 eh....gambar pun banyak nih....citer lagi banyak..entah dan ke tak nak update...vitamin pemalas lipas Lisa mmg kekal la..x leh nak buat apa...

8 comments:

  1. slmt hari raya lisa..maaf zahir batin..:)

    ReplyDelete
  2. tu laa...seronok kan lisa...selalu cium tgn mak abah ...kali dpt cium tangan husben.....tapi bile dah kawin ni kene laaa mulekan sistem raye bergiliran....ikut turn kampung sape tahun nie heheehehe...tapi kalo jenis sekg senang tuh!

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya lisa...maaf zahir batin.

    ReplyDelete
  4. Shu Shinju
    Selamat Hari Raya Shu..maaf zahir batin juga...rindu nak jengah rumah shu..

    ReplyDelete
  5. Lieya
    Mmg seronok tapi banyak sebak la..first time kan..tahun depan yang penting kg Lisa....

    ReplyDelete
  6. ieda
    Selamat Hari Raya akak..maaf zahir batin..keropok tu sgt best la...jap lagi Lisa buat entry eh...

    ReplyDelete
  7. Lisa...selamat hari raya
    sila hupdate blog yaaaa

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah