Thursday, September 23, 2010

Nak beli HP..Tolong pilih.....

Oh...HP lisa dah kedaung tapi masih boleh guna la..sekarang tgh berkira2 nak beli hp baru..tapi x tau la bila...antara 3 hp Nokia ni..mana yang u olls rasa sesuai dgn jiwa Lisa yang manja nih..hihihi..lempang sikit!

E63
Cantikkan..warna merah..tapi mahal lagi la rega dia
E66
Smart kan...tapi masih mahal jugak...


E5
Yang ni yang terbaru kan..nampak simple dah rega pun mcm murah jer x sampai beribu...seribu pun tak sampai kan...hurmmmm...nampaknya pilih yang murah jer la...tapi bilanya nak beli..tunggu bonus?hp kedaung ni boleh sms lagi..call pun ok cuma nak kena ckp kuat...
pening...pening...


12 comments:

  1. E5 tu rege brape? mcm best lah kalau tak sampei seribu :)

    ReplyDelete
  2. Ieda
    Kawan Lisa ckp dalam RM800 lebih jer..x tau la rega sebenar..

    ReplyDelete
  3. Akak x pernah beli hp sejak bertunang lagi..semua serahkan kat Hubby..dia tukar tukar hp akak

    ReplyDelete
  4. Shu
    - eh mcm tau2 lak isi hati Lisa...

    ReplyDelete
  5. Rizziela
    - wah..best mcm tu...nak ketuk laki Lisa mcm x sampai hati...

    ReplyDelete
  6. akak pilih yang warna merah, sebab cam anak perempuan akak punya.khe khe

    ReplyDelete
  7. belila E63.. sebab saya pakai E63 tu.. nnti ada geng... heheheee

    ReplyDelete
  8. E66 tu akak pakai...tukar suka sama suka dgn anak akak ..akak doakan agar kamu selamat melahirkan..tapi akak bukan bomohlah..tak pandai nak jampi

    ReplyDelete
  9. e5 xtahu la..
    tapi antra dua atas tue ambik yg num 2...
    :)

    ReplyDelete
  10. pilihan ati mak plak, no 1 & no 3..syantekkk!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah