Wednesday, September 29, 2010

Gangguan Sexual Ke memang dia suka

gambar dari google..
lebih kurang mcm ni la insiden tu....


Kita stop kejap cerita pasal gambar kahwin Lisa eh..



Ni nak kongsi satu cerita ngan korang ttg kebiadapan seorang lelaki terhadap seorang teman sekerja..samada biadap, dah biasa buat atau memang dia suka buat...



Buat apa erk...entah kenapa minggu ni mata ni macam boleh nampak perilaku kurang ajar jer kan..ari tu peristiwa dalam Lift..ari ni..tengah duk lepak sambil menghabiskan sisa2 air soya..ternampak satu kejadian..



seorang lelaki...dengan gagah..muka hensem..jalan terus ke depan ...dari jauh nampak sorang awek....pun sama jalan arah yang sama..tetiba..lelaki tu meraba bontot perempuan tu...what the....bukan setakat raba tau..siap ramas2 punggung ppuan tuh..opps..Lisa terkedu sampai nak tersedak..



Weh... malu gilo oi...walaupun bukan bontot Lisa yang di raba..yang heran tu..perempuan tu relaks jer siap gelak2...pakai tudung okeh...bukan nak hina perempuan bertudung sedangkan Lisa bertudung...cuma mcm apa hal korang ni..kalau kenal atau ada scandal sekali pun apahal nak buat terang2..ingat ini negri org putih ke...ni Malaysia ok...



Kenapa la diorang ni..kalau setakat Lisa sorang nampak x kisah la..ini ada la 2-3 kerat yang tgok..pas tu terkejut..series mmg kurang ajar dan damn sangat2 sebab perempuan tu suka..mcm dah biasa dan xde perasaan malu ke apa...kita yang tengok ni pulak malu...aduhaiii

apa la nak jadi...

5 comments:

  1. kena penampar sulung kalau org wat cam tu kat akak.awek dia kot.

    ReplyDelete
  2. pompuan tu gedik jgk kot..dh biase kena ramas bontot..eee..memalukan..dosa lg betambah2..huhu~

    ReplyDelete
  3. kalau sama2 mau bukan sex harassment...tp agak2 ler coverlinela sikit

    beb yang nature republic tu kalau u nak pakai satu set pun boleh tak nak pun takper mcm I mix2 ajer hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah