Friday, September 24, 2010

Dania dan Moyangnya..

Raya hari ke berapa ntah hari tu sempat la kami sekeluarga singgah di slah sebuah rumah nenek sedara kami di area Seremban...Nenek ni antara Mak sedara kepada mak Lisa yang masih ada yer..maknanya nenek kepada kami dan Moyang kepada Dania...
Dania bercerita ttg buku resepi ngan moyangnya..dah ala2 Karam Sigh Walia plak dah...

Moyangnya kagum Dania boleh baca resepi dalam bahasa inggeris..walau kadang2 x betul sebutan..

Tengok la..beria dia..

Oh..Acu adalah tension sebab sakit perut..begitu asyik Moyang nya tengok cicit nya membaca...

Dania kalau pi mana2 memang ramai jer yang nak layan...percaya tak Dania boleh membaca dengan lancar dari umur 4 thn..mama dia hantar dia Tadika ketika usia 4 tahun ye u olls..mmg dia cepat menerima ajaran dan agak advance mcm baru2 ni..dia sendiri explain mcm mana dia keluar dari perut mamanya...heheheh..nak jawab mcm mana tu? tapi setiap yang dia jelaskan adalah betul yer u olls..bila tanya dari mana dania tau?dia ckp..Dania tgok Astro Discovery...inilah pengaruh tv....


5 comments:

  1. cerita yang seksi.akak suka pasangan atuk ngan moyang tu bersama cucunya sekali.sweet and seksi.

    ReplyDelete
  2. 4 tahun??
    wah..sangat pandai la dia..
    mesti mama dia rajin ajar membaca..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah