Monday, September 20, 2010

Keropok Baekk Punya

Entry ni patut buat masa mula2 bungkusan nih sampai..biasalah vitamin pemalas lipas bermaharajalela sampai entry raya pun maleh nak buek..maka dulukan la yer citer pasal kopok ikan bilis nih...mmg sodap...nipis and terasa ikan bilisnya dan yang pasti suami Lisa suka..keropok nih hanya bertahan sampai malam raya jer yer anak2 ..apa taknya..benda x banyak kan..sekali goreng jer abih...semua suka and duk request beli lagi...Lisa mmg rekemen la keropok ni..bungkusan eh comel dan isinya comel2 jer..bila goreng kembang cantikkk elokkk jer...so sapa2 nak beli terjah blog Dr ieda kita eh..rindu kat Nabila yang bam2 dan comel...
Ada 5 bungkus x RM3 sebungkus..

gambaran dekat

keropok ikan bilis keluaran Nelayan Bagus...

sapa@ nak order sila terjah blog kak ieda
jom ramai2 beli keropok ikan bilis.....


5 comments:

  1. keropok ikan bilis tu lain dari yg lain, kene cuba nih :)

    ReplyDelete
  2. patutlah rasa macam kenal ja keropok nih...hehehe..
    thanx for promoting lisa...sedapkan.
    kat rumah akak pun kalau goreng yg ni mmg cepat jer habis.

    ReplyDelete
  3. belum pernah makan benda ni lagik, looks interesting

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah