Monday, September 27, 2010

Mood berubah- ubah

cd wedding Lisa

Tatkala ini mood Lisa berubah2..dengan kesibukkan di tempat kerja menghadapi minggu paling bosan iaitu MINGGU AUDIT..oh tidakkkkk....dan 2 minggu bz..bayangkan sabtu ahad Lisa terpaksa kerja...dengan kesediahan kehilangan sesuatu yang diharap2kan di dalam rumahtangga Lisa..mungkin belum rezki...Oh ya..untuk mengembalikan mood Lisa..Lisa nak bg tau..cd gambar perkahwinan Lisa dah dapat semalam..dari photographer yang cover wedding Lisa..oh..hepi sket..nak kongsi kat sini tapi takut muak lak korang semua tgok citer dah basi..tapi Lisa x kira..Lisa nak kongsi jugak sedikit sebanyak gambar outdoor dan indoor majlis Lisa...korang sanggup ke nak tengok gambar Lisa sampai leh muntah?jawab dulu....dan jugak ada cerita sambutan birthday anak buah kesayangan Lisa..serta banyak cerita raya yang x sempat nak update...kepada Diana yang bagi tag..Lisa cuba jawab eh...bila tu x tahu la...thanks to Diana...

No comments:

Post a Comment

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah