Monday, September 27, 2010

Bercium Dalam Lift


Aduhai..dah la orang dalam mood sedih...masuk2 lift aje terkejut monkey jap tengok ada orang duk sedap bercium...vavi tollll...!!!!suwey la ari nih..dah xde kerja lain ke?nasib baik Lisa xde sakit jantung..kalau x memang dah kojol...bodoh tul la...yang buat tuh melayu lak..ko kalau dah x tahan sangat pi la balik umah..ini siap bercium ramas2 t***k lagi ok...apa la nak jadi..ko nak pi melawat org sakit ke nak pi buat kerja dalam lift? mentang2 lift tuh jarang orang naik..bodoh xde siviks..sib baik aku x bawak kamera..kalau aku bawak ke hulu ke hilir..memang seronok aku amik gambar..peduli apa aku kan..kalau ko dah gersang sangat...pi jer la sewa hotel ke atau masuk semak mana2..ini tempat aku nak cari rezeki...aduhai..suwey 44 hari!!!

17 comments:

  1. uieieieiei ada gak maknosia gini..
    keji ok. keji!

    ReplyDelete
  2. ya ampun... tak sound ker? budak2 ke org tua yg buat keje tu??

    ReplyDelete
  3. kalo saya terserempak kan best.. biar ku laserkannya... ahahksss

    ReplyDelete
  4. mya
    - mmg ada la kot..kalau x takkan berani kan...

    ReplyDelete
  5. Bunga
    - x sempat sound dia dah keluar..tapi sempat la melaung "x sekolah ke?"harap2 depa dengar

    ReplyDelete
  6. Diarihatiku
    - wah!!kalah azwan ali nih..sure laser..

    ReplyDelete
  7. pergh~!!
    kok ye pun, pegi la pejabat kadi, nikah dlu..huhu~
    sengal itu melayu..huhu~

    ReplyDelete
  8. alamak lisa...free show tuh..cube cek ade cctv kat dlm lif tu...kalo ade, nayelaa kapel tu keh keh keh

    ReplyDelete
  9. huhuuu...
    dasat sungguhhh!!!
    ;p
    neway...follow yu balik...
    sambil nk wish slamat pengantin baru...hehehe
    rasenyee xtlambat lg kot...
    ermm..
    nice blog...jumm kungsi story mory besame...
    salam kenal ;)

    ReplyDelete
  10. Lieya latiff
    - kalau ada cctv diaorang x buat de..sbb xde la berani..

    ReplyDelete
  11. Myle@my
    - Oh terima kasih..pengantin lama la...huhu..

    ReplyDelete
  12. kenapa tak snap.belum pernah terserempak, tu yang nak tengok sangat.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah